Contrast
Onderstrepen

Brand op Olvendijk snel onder controle

zaterdag 21 januari 2023 15:36 uur

Op zaterdag 21 januari 2023 brak er 's ochtends brand uit op locatie Olvendijk 79 in Heiloo. De brand was dankzij het adequate handelen van medewerkers en brandweer snel onder controle.

Op Olvendijk 79 in Heiloo is de opnamekliniek voor volwassenen gevestigd. De brandweer was snel ter plaatse en heeft, dankzij de kordate inzet van onze collega’s, de brand snel onder controle gekregen. Onderzoek naar de oorzaak van de brand is opgestart.

De actieve houding van de collega’s die werkzaam zijn op de Olvendijk heeft ervoor gezorgd dat de juiste stappen zijn genomen en er adequaat is gehandeld. Afspraken over goede zorg voor cliënten en collega’s zijn gemaakt en ook familie en naasten van de cliënten zijn geïnformeerd

De brandweer is zeer tevreden over de werkwijze en samenwerking. Burgemeester Mascha ten Bruggencate kwam ook poolshoogte nemen en stak de aanwezigen een hart onder de riem.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: