Contrast
Onderstrepen

Vertrouwenspersonen jeugd & gezin

Heb je vragen over jouw behandeling bij GGZ NHN jeugd & gezin, die je graag met een onafhankelijk iemand wilt bespreken? Of ben je niet tevreden, maar vind je het moeilijk om dit zelf met je behandelaar te bespreken? Dan kan een vertrouwenspersoon daarbij helpen. Deze luistert naar jou en weet goed wat je rechten zijn. Welke vertrouwenspersonen zijn er?

Jeugdstem - Vertrouwenspersonen in de jeugdhulpverlening

De vertrouwenspersoon van Jeugdstem geeft hulp en adviezen over jeugdhulp aan jongeren, ouders en verzorgers. Een vertrouwenspersoon:

  • geeft informatie en advies aan jongeren, ouders en verzorgers en legt uit hoe de jeugdhulpverlening werkt;
  • ondersteunt cliënten bij klachten over de jeugdhulp;
  • geeft informatie over rechten en rechtspositie in de jeugdhulp;
  • verbetert de kwaliteit van de jeugdhulp.

Telefoonnummer: 088 555 10 00 (gratis). Chatten kan van maandag tot donderdag van 16.00 tot 20.00 uur en vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur via de website van Jeugdstem.

Patiëntvertrouwenspersoon jeugd & gezin

De patiëntvertrouwenspersoon kan je helpen wanneer je (verplicht of vrijwillig) bent opgenomen in een van onze klinieken. De patiëntvertrouwenspersoon is onafhankelijk en weet goed welke rechten en plichten je hebt. Hij of zij kan je bijstaan wanneer je vragen of klachten hebt waar je met jouw behandelaar niet uitkomt. Er gebeurt niets zonder jouw toestemming. De patiëntvertrouwenspersoon staat naast jou en is niet in dienst van GGZ NHN jeugd & gezin.

De ondersteuning van de patiëntvertrouwenspersoon is gratis. Je kunt contact opnemen met de helpdesk van stichting Patiëntvertrouwenspersonen in de ggz (stichting PVP) via het telefoonnummer 0900 444 88 88. Je kunt ook mailen naar helpdesk@pvp.nl. Of chatten via www.pvp.nl.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: