Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende sociaal psychiatrisch verpleegkundigen!

Je hebt een coachende en coördinerende rol bij hoog complexe behandelingen. Je bent een belangrijke schakel in je team; ambulant, bij de crisisdienst of in een kliniek.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Verpleegkundige in opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

GGZ NHN biedt verpleegkundigen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en stelt opleidingsplaatsen beschikbaar voor de post-HBO opleiding tot SPV binnen GGZ NHN De Opleiding start op 10 november 2021.

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige GGZ team Hoorn Oost

Ben jij een Sociaalpsychiatrisch verpleegkundige, met lef en creativiteit, en wil je aan de slag in een betrokken en professioneel team? Ben jij goed in het begeleiden en ondersteunen van cliënten met complexe psychiatrische aandoeningen en haal jij voldoening om hen zoveel mogelijk de regie over hun leven terug te laten krijgen? Ben je beschikbaar voor 28 - 32 uur per week? Reageer nu en wij gaan graag met je in gesprek!

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige - Forensisch ACT team

Zie jij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige altijd de uitdagingen en mogelijkheden en werk jij graag met een uitdagende en diverse doelgroep? Goed nieuws! Voor ons For-ACT team zijn wij op zoek naar een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige voor 36 uur per week.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!