Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende sociaal psychiatrisch verpleegkundigen!

Je hebt een coachende en coördinerende rol bij hoog complexe behandelingen. Je bent een belangrijke schakel in je team; ambulant, bij de crisisdienst of in een kliniek.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige – GGZ team - Heerhugowaard Noord en Langedijk

Voor ons GGZ-team in Heerhugowaard noord en Langedijk zoeken wij een sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) voor 28 uur per week. Heb jij lef en creativiteit en ben jij goed in het behandelen en ondersteunen van cliënten met complexe psychiatrische aandoeningen? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - GGZ Team - Alkmaar

Heb jij lef en creativiteit en ben jij goed in het begeleiden en ondersteunen van cliënten met complexe psychiatrische aandoeningen? Behaal jij voldoening om hen zoveel mogelijk de regie over hun leven terug te laten krijgen? Dan gaan wij gaan graag met je in gesprek!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - Forensische Polikliniek - Alkmaar

Zie jij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) altijd de uitdagingen en mogelijkheden en werk jij graag met een uitdagende en diverse doelgroep? Goed nieuws! Op de forensische polikliniek zijn wij hard op zoek naar een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige voor 28 uur per week.

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - Forensisch ACT-team - Heiloo

Wij zoeken wij een sociaal psychiatrisch verpleegkundige voor 24 tot 32 uur per week bij het Forensische ACT-team. Ga jij weldoordacht op je doel af en haal jij het onderste uit de kan als het gaat om zorg voor onze cliënten? Krijg jij dingen in een behandeling voor elkaar die een ander mogelijk niet zou lukken? Beschik je over doorzettingsvermogen en weet jij het vertrouwen van de cliënt langzaam te herwinnen? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - Frailty - West-Friesland

Ben jij goed in het begeleiden en ondersteunen van cliënten met complexe psychiatrische aandoeningen? Haal jij er voldoening uit om hen zoveel mogelijk de regie over hun leven terug te laten krijgen? Ben jij een Sociaalpsychiatrisch verpleegkundige, met lef en creativiteit, en wil je aan de slag in een betrokken en professioneel team? Ben je beschikbaar voor 32-36 uur per week? Misschien zijn wij dan op zoek naar jou en jij naar ons! Dus reageer nu en wij gaan graag met je in gesprek.

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - GGZ Team - Heerhugowaard en Schermer

Heb jij lef en creativiteit in je en ben jij goed in het begeleiden en ondersteunen van cliënten met complexe psychiatrische aandoeningen? Behaal jij voldoening om hen zoveel mogelijk de regie over hun leven terug te laten krijgen? Dan gaan wij gaan graag met je in gesprek!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - Amici

Ben jij sociaal psychiatrisch verpleegkundige en ben je klaar om je handen uit de mouwen te steken? Amici is op zoek naar uitbreiding in regio de Kop van Noord-Holland voor 24-32 uur. Word jij onze nieuwe collega? Kom langs om een ochtend mee te lopen of reageer nu!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!