Contrast
Onderstrepen

Vacatures sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Je hebt een coachende en coördinerende rol bij hoog complexe behandelingen. Je bent een belangrijke schakel in je team; ambulant, bij de crisisdienst of in een kliniek.

Veelgestelde vragen

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige kun je werken bij alle divisies van GGZ NHN (acuut & forensisch, maatschappelijk & specialistisch en jeugd & gezin). Je kunt ervoor kiezen om op een kliniek te werken of een woonvorm, maar kunt ook ambulant werken bij een ggz-team of ggz-regioteam.

Staat jouw vacature er niet tussen? Neem dan contact op met een van onze recruiters en bespreek samen waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of recruitment@ggz-nhn.nl

Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of recruitment@ggz-nhn.nl

Ja dit kan. Deze opleiding duurt 18 maanden. De opleiding start tweemaal per jaar, in april en november en de praktijkleerplaatsen zijn verspreid over alle locaties van GGZ NHN. Ben je geïnteresseerd in de SPV-opleiding en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Hendrik Pietersen, coördinator initiële opleidingen: h.pietersen@ggz-nhn.nl.

Meer informatie over de opleiding

Ja, bij GGZ NHN ben je als sociaal psychiatrisch verpleegkundige ook regiebehandelaar. Je bent dus regiebehandelaar van de cliënten in jouw caseload, in overleg met jouw behandelteam. Alhoewel de SPV een grote bijdrage kan leveren aan de diagnostiek, kan hij of zij niet de volledige diagnostiek voor zijn/haar rekening nemen. Hiervoor zijn anders opgeleide professionals nodig, zoals psychiaters, klinisch psychologen en in sommige gevallen GZ-psychologen, orthopedagoog-generalisten en verpleegkundig specialisten. Dit maakt dat de SPV wel coördinerend, maar geen indicerend regiebehandelaar kan zijn.

Medewerkers aan het woord

Card image cap

Helen

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

"Bijna iedereen heeft bijzondere ervaringen”, vertelt Helen. “De vraag is hoe je daar mee omgaat, welke betekenis je daar aan geeft en of je er last van hebt. In het project Vroegdetectie gaat alle aandacht daar naar uit.”

Card image cap

Marieke

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Digitaal werken is niet meer weg te denken voor Marieke. “Sinds we met I-pads werken vul ik het EPD in als ik nog bij de cliënt thuis ben”, vertelt Marieke.

Card image cap

Moos

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige SEPH

"De manier waarop GGZ NHN de crisisdienst heeft ingericht vind ik uniek. Het is een belangrijke pijler van de organisatie."

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste de nieuwste vacatures in jouw mailbox voor sociaal psychiatrisch verpleegkundigen.

Vacatures voor Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige – IHT team Jeugd en Gezin– Alkmaar

Ben jij sociaalpsychiatrisch verpleegkundige en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Als SPV bij de polikliniek Jeugd & Gezin in Alkmaar hebben wij een betekenisvolle deze plek voor jou! Wij zoeken voor 24 tot 36 uur per week een gedreven collega. Ga jij dit avontuur met ons aan?

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige- Kliniek Autisme – Heiloo en Heerhugowaard

Ben jij klaar om jongvolwassenen met autisme te begeleiden naar een zelfstandiger leven? Wellicht is deze tijdelijke functie voor 24 tot 36 uur per week iets voor jou! Wij zoeken namelijk een collega in de rol van behandelaar van mei tot en met oktober 2024 . Wij komen graag met jou in contact!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige – Amici – Den Helder

Ben je een sociaal psychiatrisch verpleegkundige en klaar om actie te ondernemen? Amici zoekt uitbreiding in de regio Den Helder voor 24-32 uur per week. Word jij onze nieuwe collega? Kom een ochtend met ons meelopen of reageer direct!

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige – Ouderenpsychiatrie Alkmaar

Ben jij Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je op zoek naar een plek in de ouderenpsychiatrie en ben je 16 uur per week beschikbaar? Dan gaan wij heel graag in gesprek over jouw ideale baan!

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige – GGZ Team Alkmaar West

Ben jij Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en hecht je veel waarde aan een stabiel, veilig en ontwikkelingsgericht team, aan samenwerken en humor dan is dit je kans want GGZ Team Alkmaar West is op zoek naar een SPV voor 24 uur per week!

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige – GGZ Team Alkmaar Centrum

Ben jij Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en ben je op zoek naar een nieuwe plek? Voor ons hechte team in Alkmaar zijn wij op zoek naar versterking voor 16 tot 24 uur per week! Laat ons weten wat voor jou belangrijk is in je baan en wij gaan daar graag met je over in gesprek.

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - GGZ team Wieringen

Ben jij Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en ben je op zoek naar een nieuwe plek? Voor ons gezellige team in Wieringen zijn wij op zoek naar versterking! Laat ons weten wat voor jou belangrijk is in je baan en wij gaan daar graag met je over in gesprek.

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - Polikliniek Jeugd en Gezin - Alkmaar

Ben jij een sociaalpsychiatrisch verpleegkundige die met optimisme obstakels overwint? Bij de polikliniek Jeugd & Gezin in Alkmaar hebben we een interessante positie beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week. Ben jij klaar voor dit avontuur met ons? Wij gaan graag met jou in gesprek!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - Forensische Polikliniek – Alkmaar

Zie jij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) altijd de uitdagingen en mogelijkheden en werk jij graag met een uitdagende en diverse doelgroep? Goed nieuws! Op de forensische polikliniek zijn wij hard op zoek naar een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige voor 28 uur per week.

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige - GGZ-team – Schagen Noord

Ben jij sociaal psychiatrisch verpleegkundige en hecht jij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, samenwerken en humor? Dan is dit je kans, want het ggz-team Schagen Hollands Kroon Noord is op zoek naar een SPV voor 24 tot 30 uur per week!

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige - PEA Schagen en Den Helder

"Werken in regioteam PEA De Kop betekent werken in klein verband binnen een grote organisatie zonder schotten. Dat biedt ruimte voor eigen inbreng met groots resultaat." Klinkt dit als dé plek voor jou en wil je een plek waar je echt het verschil kan maken? Voor onze PEA afdeling in Schagen en Den Helder zijn wij op zoek naar een sociaal psychiatrisch verpleegkundige voor 28 tot 32 uur per week. Laat ons dan weten wat voor jou belangrijk is en wij kijken graag mee naar de mogelijkheden!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige GGZ-team Heiloo-Bergen

Ben jij goed in het begeleiden en ondersteunen van cliënten met complexe psychiatrische aandoeningen? Haal jij er voldoening uit om hen zoveel mogelijk de regie over hun leven terug te laten krijgen? Ben jij een Sociaalpsychiatrisch verpleegkundige, met lef en creativiteit, en wil je aan de slag in een betrokken en professioneel team? Ben je beschikbaar voor circa 28 uur per week? Misschien zijn wij dan op zoek naar jou en jij naar ons! Dus reageer nu en wij gaan graag met je in gesprek.

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - GGZ Team - Alkmaar

Heb jij lef en creativiteit en ben jij goed in het begeleiden en ondersteunen van cliënten met complexe psychiatrische aandoeningen? Behaal jij voldoening om hen zoveel mogelijk de regie over hun leven terug te laten krijgen? Dan gaan wij gaan graag met je in gesprek!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - Forensisch ACT-team - Heiloo

Wij zoeken wij een sociaal psychiatrisch verpleegkundige voor 24 tot 32 uur per week bij het Forensische ACT-team. Ga jij weldoordacht op je doel af en haal jij het onderste uit de kan als het gaat om zorg voor onze cliënten? Krijg jij dingen in een behandeling voor elkaar die een ander mogelijk niet zou lukken? Beschik je over doorzettingsvermogen en weet jij het vertrouwen van de cliënt langzaam te herwinnen? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - Frailty - West-Friesland

Ben jij goed in het begeleiden en ondersteunen van cliënten met complexe psychiatrische aandoeningen? Haal jij er voldoening uit om hen zoveel mogelijk de regie over hun leven terug te laten krijgen? Ben jij een Sociaalpsychiatrisch verpleegkundige, met lef en creativiteit, en wil je aan de slag in een betrokken en professioneel team? Ben je beschikbaar voor 32-36 uur per week? Misschien zijn wij dan op zoek naar jou en jij naar ons! Dus reageer nu en wij gaan graag met je in gesprek.

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - GGZ Team - Heerhugowaard en Schermer

Heb jij lef en creativiteit in je en ben jij goed in het begeleiden en ondersteunen van cliënten met complexe psychiatrische aandoeningen? Behaal jij voldoening om hen zoveel mogelijk de regie over hun leven terug te laten krijgen? Dan gaan wij gaan graag met je in gesprek!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - PEA West-Friesland

Draag jij graag bij aan het continue verbeteren van onze zorg en ben jij als sociaalpsychiatrisch verpleegkundige breed georiënteerd en heb je de ambitie om vaker systeemtherapie te geven? Wil jij deze kennis inzetten voor de beste zorg voor cliënten met persoonlijkheidsstoornissen? Ben jij voor 24- 32 uur per week beschikbaar, goed in crisismanagement en kan jij het verschil maken voor onze cliënten? Ons regioteam persoonlijkheidsstoornissen, eetstoornissen en ADHD in West-Friesland zoekt jou!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!