Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende sociaal psychiatrisch verpleegkundigen!

Je hebt een coachende en coördinerende rol bij hoog complexe behandelingen. Je bent een belangrijke schakel in je team; ambulant, bij de crisisdienst of in een kliniek.

Medewerkers aan het woord

Card image cap

Helen

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

"Bijna iedereen heeft bijzondere ervaringen”, vertelt Helen. “De vraag is hoe je daar mee omgaat, welke betekenis je daar aan geeft en of je er last van hebt. In het project Vroegdetectie gaat alle aandacht daar naar uit.”

Card image cap

Marieke

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Digitaal werken is niet meer weg te denken voor Marieke. “Sinds we met I-pads werken vul ik het EPD in als ik nog bij de cliënt thuis ben”, vertelt Marieke.

Card image cap

Moos

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige SEPH

"De manier waarop GGZ NHN de crisisdienst heeft ingericht vind ik uniek. Het is een belangrijke pijler van de organisatie."

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen en stages

Werken aan de beste geestelijke gezondheidszorg én je eigen toekomst. Volg een opleiding of loop stage bij GGZ NHN. Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. 

Vacatures

Zoek, vind en solliciteer op jouw nieuwe baan bij GGZ NHN. 

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - IHT Team – Hoorn

Voor het IHT team in West-Friesland zoeken wij een sociaal psychiatrisch verpleegkundige voor 32 tot 36 uur per week. Ga jij weldoordacht op je doel af en haal jij het onderste uit de kan als het gaat om zorg voor onze cliënten? Beschik je over doorzettingsvermogen en weet jij het vertrouwen van de cliënt langzaam te herwinnen? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - IHT Team – Alkmaar e.o.

Voor het IHT team in Noord-Kennemerland zoeken wij een sociaal psychiatrisch verpleegkundige voor 16 uur per week. Ga jij weldoordacht op je doel af en haal jij het onderste uit de kan als het gaat om zorg voor onze cliënten? Krijg jij dingen in een behandeling voor elkaar die een ander mogelijk niet zou lukken? Beschik je over doorzettingsvermogen en weet jij het vertrouwen van de cliënt langzaam te herwinnen? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige – IHT team Jeugd en Gezin– Alkmaar

Ben jij een sociaalpsychiatrisch verpleegkundige die met optimisme obstakels overwint? Bij ons IHT Team Jeugd & Gezin in Alkmaar hebben we een interessante positie beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week. Mocht je het willen, kan je vanuit deze functie ook aan de slag als meewerkend teamleider. Ben jij klaar voor dit avontuur met ons? Wij gaan graag met jou in gesprek!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - GGZ team Wieringen

Ben jij Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en ben je op zoek naar een nieuwe plek? Voor ons gezellige team in Wieringen zijn wij op zoek naar versterking! Laat ons weten wat voor jou belangrijk is in je baan en wij gaan daar graag met je over in gesprek.

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - Polikliniek Jeugd en Gezin - Alkmaar

Ben jij een sociaalpsychiatrisch verpleegkundige die met optimisme obstakels overwint? Bij de polikliniek Jeugd & Gezin in Alkmaar hebben we een interessante positie beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week. Ben jij klaar voor dit avontuur met ons? Wij gaan graag met jou in gesprek!

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige – GGZ team – Drechterland

Op zoek naar een boeiende uitdaging als sociaal psychiatrisch verpleegkundige voor 24 tot 36 uur? Bij ons team krijg je de kans om je deskundigheid in te zetten voor de zorg en begeleiding van cliënten met complexe psychische aandoeningen. Kom bij ons werken en maak het verschil in het leven van mensen die jouw steun nodig hebben.

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige - GGZ-team – Schagen Noord

Ben jij sociaal psychiatrisch verpleegkundige en hecht jij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, samenwerken en humor? Dan is dit je kans, want het ggz-team Schagen Hollands Kroon Noord is op zoek naar een SPV voor 24 tot 30 uur per week!

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige - ggz-team Medemblik

Ben jij sociaal psychiatrisch verpleegkundige en hecht jij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, samenwerken en humor? Dan is dit je kans, want het ggz-team Medemblik is op zoek naar een SPV voor 36 uur per week! Laat ons weten wat jouw werkwensen zijn en we gaan er graag met jou over in gesprek!

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige - PEA Schagen en Den Helder

"Werken in regioteam PEA De Kop betekent werken in klein verband binnen een grote organisatie zonder schotten. Dat biedt ruimte voor eigen inbreng met groots resultaat." Klinkt dit als dé plek voor jou en wil je een plek waar je echt het verschil kan maken? Voor onze PEA afdeling in Schagen en Den Helder zijn wij op zoek naar een sociaal psychiatrisch verpleegkundige voor 28 tot 32 uur per week. Laat ons dan weten wat voor jou belangrijk is en wij kijken graag mee naar de mogelijkheden!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige GGZ-team Heiloo-Bergen

Ben jij goed in het begeleiden en ondersteunen van cliënten met complexe psychiatrische aandoeningen? Haal jij er voldoening uit om hen zoveel mogelijk de regie over hun leven terug te laten krijgen? Ben jij een Sociaalpsychiatrisch verpleegkundige, met lef en creativiteit, en wil je aan de slag in een betrokken en professioneel team? Ben je beschikbaar voor circa 28 uur per week? Misschien zijn wij dan op zoek naar jou en jij naar ons! Dus reageer nu en wij gaan graag met je in gesprek.

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige – GGZ team - Heerhugowaard Noord en Langedijk

Voor ons GGZ-team in Heerhugowaard noord en Langedijk zoeken wij een sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) voor 28 uur per week. Heb jij lef en creativiteit en ben jij goed in het behandelen en ondersteunen van cliënten met complexe psychiatrische aandoeningen? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - GGZ Team - Alkmaar

Heb jij lef en creativiteit en ben jij goed in het begeleiden en ondersteunen van cliënten met complexe psychiatrische aandoeningen? Behaal jij voldoening om hen zoveel mogelijk de regie over hun leven terug te laten krijgen? Dan gaan wij gaan graag met je in gesprek!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - Forensisch ACT-team - Heiloo

Wij zoeken wij een sociaal psychiatrisch verpleegkundige voor 24 tot 32 uur per week bij het Forensische ACT-team. Ga jij weldoordacht op je doel af en haal jij het onderste uit de kan als het gaat om zorg voor onze cliënten? Krijg jij dingen in een behandeling voor elkaar die een ander mogelijk niet zou lukken? Beschik je over doorzettingsvermogen en weet jij het vertrouwen van de cliënt langzaam te herwinnen? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - Frailty - West-Friesland

Ben jij goed in het begeleiden en ondersteunen van cliënten met complexe psychiatrische aandoeningen? Haal jij er voldoening uit om hen zoveel mogelijk de regie over hun leven terug te laten krijgen? Ben jij een Sociaalpsychiatrisch verpleegkundige, met lef en creativiteit, en wil je aan de slag in een betrokken en professioneel team? Ben je beschikbaar voor 32-36 uur per week? Misschien zijn wij dan op zoek naar jou en jij naar ons! Dus reageer nu en wij gaan graag met je in gesprek.

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - GGZ Team - Heerhugowaard en Schermer

Heb jij lef en creativiteit in je en ben jij goed in het begeleiden en ondersteunen van cliënten met complexe psychiatrische aandoeningen? Behaal jij voldoening om hen zoveel mogelijk de regie over hun leven terug te laten krijgen? Dan gaan wij gaan graag met je in gesprek!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - Amici

Ben jij sociaal psychiatrisch verpleegkundige en ben je klaar om je handen uit de mouwen te steken? Amici is op zoek naar uitbreiding in regio de Kop van Noord-Holland voor 24-32 uur. Word jij onze nieuwe collega? Kom langs om een ochtend mee te lopen of reageer nu!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - PEA West-Friesland

Draag jij graag bij aan het continue verbeteren van onze zorg en ben jij als sociaalpsychiatrisch verpleegkundige breed georiënteerd en heb je de ambitie om vaker systeemtherapie te geven? Wil jij deze kennis inzetten voor de beste zorg voor cliënten met persoonlijkheidsstoornissen? Ben jij voor 24- 32 uur per week beschikbaar, goed in crisismanagement en kan jij het verschil maken voor onze cliënten? Ons regioteam persoonlijkheidsstoornissen, eetstoornissen en ADHD in West-Friesland zoekt jou!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!