Contrast
Onderstrepen

Over Bob van Leeuwen

Mijn naam is Bob van Leeuwen en ik ben werkzaam als psycholoog. Zoals mijn naam doet vermoeden ben ik een nuchter persoon met een juiste dosis inlevingsvermogen. Ik ben 10 jaar lang werkzaam als hulpverlener in de GGZ. De laatste jaren ben ik gespecialiseerd in de behandeling van lichamelijk onbegrepen klachten (SOLK).

Ik werk vanuit een biopsychosociaal-model, een luxe woord voor: Hoofd, Lijf en Omgeving die samen onomstotelijk op elkaar van invloed zijn. Er zijn mensen die denken dat ik als psycholoog gedachten kan lezen, niets is minder waar dus ik zal vragen stellen om een beter beeld van iemand te krijgen. Zodoende kan er samen een inschatting gemaakt worden of (hulp)vraag en aanbod bij elkaar komen. Mijn belangrijkste vraag is: ‘Wat wil jij?’

Wellicht tot ziens in de spreekkamer.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag

Misschien wilt u weten of u met een bepaald probleem bij ons terecht kunt? Of heeft u een vraag over de aard van uw behandeling?

Liever bellen?

Wij zijn bereikbaar van 09.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 15.00 uur op

088 656 50 03 

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden via onderstaand formulier. Dit formulier kunt u alleen versturen door een verwijsbrief van de huisarts toe te voegen.