Over de FIT-academy

De FIT-academy is ontstaan door de overtuiging dat er nog veel te leren is in de geestelijke gezondheidszorg, in Nederland en daarbuiten.

De FIT-academy biedt advies en trainingen, voor en door mensen in de geestelijke gezondheidszorg, die bijdragen aan herstel en participatie van mensen met psychische aandoeningen.

FIT staat voor Flexibel, Innovatief en Topambulant.

  • Flexibel: Wij maken de training op maat afgestemd op de leerbehoeftes van uw team.
  • Innovatief: Wij zijn bedreven in vernieuwing van de GGZ en kunnen u ondersteunen dat ook bij uw organisatie te zijn.
  • Topambulant: Wij staan voor zorg waarbij ambulant leidend is. Klinieken zijn onderdeel van een zorgnetwerk. Wij zijn er dus voor alle professionals in de geestelijke gezondheidszorg, in de ambulante en de kliniekteams.

Wij werken vanuit de gedachte dat de geestelijke gezondheidszorg beter kan met de herstelvisie als grondhouding en het centraal plaatsen van de relatie met de cliënt. Wij willen zorgprofessionals leren hoe ze nog succesvoller kunnen worden in hun werk zodat de patiënt beter kan functioneren in zijn eigen omgeving. Ontplooiing van de medewerker en van teams op elk niveau is voor ons een belangrijke drijfveer. Ons doel is om de kwaliteit van geestelijke gezondheidszorg in binnen-en buitenland te verbeteren. Dat is onze drive en passie. Dit staat ook beschreven in onze visie op leren.

Contactgegevens FIT-academy

Stel uw vraag aan de FIT-academy

Wilt u een vraag aan ons stellen of een email naar ons sturen? Maak dan gebruik van dit formulier.

Telefoonnummer

Het secretariaat is iedere werkdag telefonisch bereikbaar. 

+31 610116905

Bezoekadres & postadres

Bezoekadres
Oude Hoeverweg 10
1816 BT Alkmaar

Postadres
Postbus 18
1850 BA Heiloo