Contrast
Onderstrepen

Over Mechtild Oomes

Mijn naam is Mechtild Oomes. Sinds september 2017 werk ik voor Amici in Heerhugowaard en in Haarlem. Ik werk al lang als GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut in de kortdurende zorg en heb mij altijd met veel plezier en interesse verder geschoold in behandelvormen die hier zo goed bruikbaar zijn.

Bij de aanvang van een behandeling onderzoek ik eerst goed met de cliënt wat de klachten en problemen zijn en wat hij of zij wil bereiken. In overleg kiezen we een behandeling die het best aansluit. Het is altijd uitdagend en mooi als mensen hun klachten gaan begrijpen. En vervolgens om te zoeken naar en te werken met die “tools” waar zij weer verder mee kunnen.

Ik maak veel gebruik van cognitieve gedragstherapie, EMDR (een therapie gericht op het verwerken van schokkende gebeurtenissen), oplossingsgerichte therapie en mindfulness. En waar nodig ook van interventies uit de schematherapie. Als het aansluit ѐn als cliënten dat prettig vinden, werk ik ook met internet behandelingen.

Ik behandel cliënten met een breed scala aan klachten en heb mij speciaal toegelegd op de psychosociale hulp aan mensen met kanker en hun naasten.

BIG-nummer: 59055799925

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag

Misschien wilt u weten of u met een bepaald probleem bij ons terecht kunt? Of heeft u een vraag over de aard van uw behandeling?

Liever bellen?

Wij zijn bereikbaar van 09.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 15.00 uur op

088 656 50 03 

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden via onderstaand formulier. Dit formulier kunt u alleen versturen door een verwijsbrief van de huisarts toe te voegen.