Contrast
Onderstrepen

Onderzoek

De afdeling Onderzoek & Zorgevaluatie is betrokken bij verschillende interne en externe onderzoeksprojecten en heeft een belangrijke rol bij het meten en analyseren van hoe de behandeling verloopt.

Daarnaast biedt de afdeling supervisie bij onderzoeken van studenten (psychologie, geneeskunde, HBO social work, toegepaste psychologie), verpleegkundig specialisten in opleiding, klinisch psychologen in opleiding en promovendi.

Ook speelt de afdeling Onderzoek & Zorgevaluatie een belangrijke rol bij het meten en analyseren van onze prestaties op het gebied van behandeling en zorg. Het betreft hier Herstel in Beeld, cliëntwaardering en de prestatie-indicatoren.

Voor bepaalde onderzoeksprojecten zijn wij op zoek naar studenten die onderzoek moeten doen in het kader van hun masterthese. Als u hiervoor in aanmerking wilt komen, kunt u zich met dit formulier aanmelden. U krijgt dan spoedig een reactie van ons.

Meer informatie

Dr. E. Velthorst, Hoofd Onderzoek & Zorgevaluatie
Heeft u een vraag? Stel deze dan via dit contactformulier.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: