Contrast
Onderstrepen

Over Remco Boerman

Mijn naam is Remco Boerman en ik ben werkzaam als verpleegkundig specialist bij Amici. Ik behandel cliënten met uiteenlopende klachten waaronder somberheid, angst, ADHD en bipolaire stoornissen.

Mijn stijl als behandelaar is te omschrijven als luchtig, betrokken, praktisch en respectvol. Met zo nu en dan ruimte voor wat humor. Ik vind het belangrijk om samen te kijken naar jouw krachten en mogelijkheden om je doelen te bereiken. Een vertrouwde, goede en veilige werkrelatie vind ik van groot belang.

Ik maak gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, motiverende gespreksvoering, mindfulness en oplossingsgerichte therapie. Ook maak ik gebruik van de zogenaamde blended behandeling (internetmodules en face to face).

Ook schrijf ik voor bepaalde patiëntengroepen medicatie voor (bijvoorbeeld bij patiënten met AD(H)D en bipolaire stoornissen).

BIG-nummer: 99053258330

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag

Misschien wilt u weten of u met een bepaald probleem bij ons terecht kunt? Of heeft u een vraag over de aard van uw behandeling?

Liever bellen?

Wij zijn bereikbaar van 09.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 15.00 uur op

088 656 50 03 

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden via onderstaand formulier. Dit formulier kunt u alleen versturen door een verwijsbrief van de huisarts toe te voegen.