Contrast
Onderstrepen

Vacatures systeemtherapeut

Met jouw expertise als systeemtherapeut werk je vaak samen met andere collega’s. Vanaf het begin van de behandeling of op momenten dat er meer systemische verdieping nodig blijkt te zijn.

Veelgestelde vragen

Jouw functie als systeemtherapeut bij GGZ NHN is als volgt:

  • Het geven van gezins- en/of relatietherapie. In relaties is het elke keer een uitdaging om met elkaar mee te groeien en het evenwicht te bewaren. De systeemtherapeut kan helpen om vastzittende patronen te doorbreken en helpen oefenen met ander gedrag waardoor een nieuw gezond evenwicht bereikt kan worden.
  • Een bijdrage leveren aan zorgafstemmingsgesprekken (ZAG).
  • Het bijwonen van multidisciplinaire overleggen en advies geven vanuit een systeemtherapeutisch kader. Ook geef je andere disciplines advies over de omgang en handelwijze in problematische situaties.
  • Deelnemen aan intakeoverleggen met cliënten en het gezin.
  • Intervisie met andere systeemtherapeuten.

Bij jeugd & gezin, volwassen, ouderen, forensisch en ggz-teams PEA (persoonlijkheidsstoornissen, eetstoornissen en ADHD). In alle divisies van GGZ NHN werken systeemtherapeuten.

Naast vakinhoudelijke ontwikkeling zijn er verder geen doorgroeimogelijkheden voor systeemtherapeuten.

Waarom werken bij GGZ NHN?

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Nieuwe vacatures in jouw mailbox?

Meld je aan voor de vacature alert! Blijf op de hoogte en ontvang als eerste de nieuwste vacatures in jouw mailbox voor systeemtherapeuten.

Vacatures voor Systeemtherapeut

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Systeemtherapeut – Jeugd en Gezin - Alkmaar

Bij de divisie Jeugd en Gezin zijn wij opzoek naar meerdere Systeemtherapeuten voor verschillende afdelingen binnen onze divisie in de regio Alkmaar. Als divisie Jeugd en Gezin richten we ons steeds meer op een systeeemgerichte aanpak, daarin is de kennis en kunde van een systeemtherapeut van essentieel belang. Wil jij jou opleiding en ervaring inzetten om het verschil te maken in complexe problematiek? Dan gaan we graag met je in gesprek welk team het beste bij jou past!

Systeemtherapeut – IHT team Jeugd en Gezin - Alkmaar

Is het jouw drive jongeren verder te helpen? Maak jij als systeemtherapeut daarbij creatief gebruik van hun netwerk ? Krijg jij energie van het geven van zowel individuele als groepsbehandelingen? En wil jij graag een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het team? Dan zijn wij op zoek naar jou voor 16 tot 24 uur per week!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!