Contrast
Onderstrepen

Amici Den Helder

Amici biedt succesvolle kortdurende behandeling van psychische klachten vanaf 18 jaar oud. Wij zijn onderdeel van GGZ Noord-Holland-Noord.

U kunt ons pand vinden aan de Middenweg 159b. Dat is het pand links naast de ingang van de woningstichting en het makelaarskantoor. Let op: de navigatie stuurt u richting de watertoren/Polderweg. U moet echter aan de overkant van de rotonde zijn.

U kunt zich melden bij de receptie op de tweede verdieping. De receptiemedewerker informeert u in welke wachtruimte u kunt plaatsnemen. Uw behandelaar haalt u op, op het afgesproken tijdstip.

Plan route

Verhuizing en plattegrond

September 2024 gaat de locatie verhuizen naar de Drs. F. Bijlweg 55 in Den Helder Zuid. Bekijk en download de plattegrond.

Amici Den Helder

Middenweg 159 b

1782 BE Den Helder

088 656 50 03

Volwassenen

Naar alle locaties

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: