Over Hanna Kuipers

Mijn naam is Hanna Kuipers en ik ben als psycholoog op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag werkzaam in Heerhugowaard. Ik heb affiniteit met angst- en dwangproblematiek. Ik behandel cliënten met uiteenlopende klachten zoals somberheid, ADHD, angst en burn-out.

Het is voor mij belangrijk een veilige werkrelatie op te bouwen waarin je je op je gemak voelt en je vrij voelt over jezelf en je klachten te vertellen. Als we starten met de behandeling neem ik de tijd om goed in beeld te krijgen van wat voor klachten je last hebt en waar de hulpvraag ligt. Dan beslissen we samen welke behandeling het beste bij jou aansluit. We zullen gaan zoeken naar patronen in gedachten en gedrag die een rol kunnen spelen bij de instandhouding van je klachten. Door samen te oefenen in de sessies en ook zelf te oefenen in het dagelijks leven leer je met lastige situaties omgaan. Ik kijk graag naar persoonlijke krachten en hoe deze het herstel kunnen bevorderen.

In mijn behandelingen maak ik graag gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie en mindfulness. Als cliënten dit willen zet ik ook graag internettherapie in ter ondersteuning van de behandeling.

Wij helpen u graag verder

Onze hoofdlocatie

Amici 
W.M. Dudokweg 57
1703 DC Heerhugowaard

Liever bellen?

Wij zijn bereikbaar van 09.00-12.00 uur en van 13.00-15.00 uur op

088 65 65 003 

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden via onderstaand formulier, dit formulier kunt u alleen versturen door een verwijsbrief van de huisarts toe te voegen.