Amici - Basis GGZ

Amici biedt succesvolle kortdurende behandeling van psychische klachten vanaf 18 jaar oud. Wij zijn onderdeel van GGZ Noord-Holland-Noord.

Hoe wij u helpen

Iedereen heeft wel eens een periode dat het wat minder gaat. U voelt zich somber of angstig, ervaart problemen in de privésfeer of op uw werk. Vaak lukt het om deze problemen zelfstandig op te lossen. Als dit niet zo gemakkelijk gaat of wanneer u bent doorverwezen door uw huis- of bedrijfsarts kunnen onze professionals u helpen.

Amici biedt kortdurende behandeling van psychische klachten.

Wij voorkomen dat uw klachten verergeren en helpen u om u snel weer beter te voelen. Binnen elke fase van de behandeling maken wij gebruik van digitale middelen. 

Leer ons kennen

Onze behandelaren stellen zich graag aan u voor

Meer weten over

Wanneer kan ik starten?

Na ontvangst van uw aanmelding bij Amici, nemen wij contact met u op voor het plannen van een screeningsgesprek. Een van onze behandelaren neemt met u uw hulpvraag door en bespreekt de verschillende mogelijkheden van behandeling bij Amici. 

Vergoedingen en kosten

Amici heeft met alle zorgverzekeraars afspraken over behandelingen in de Generalistische Basis GGZ. Deze afspraken vallen onder de contracten die GGZ Noord-Holland-Noord met alle zorgverzekeraars heeft. 

Veelgestelde vragen

Wat de meeste mensen van ons willen weten.

Locaties

Amici is gevestigd op 8 locaties in Noord-Holland.

Stel uw vraag

Misschien wilt u weten of u met een bepaald probleem bij ons terecht kunt? Of heeft u een vraag over de aard van uw behandeling?

Reviews

Om het effect van uw behandeling goed te kunnen meten wordt er gebruik gemaakt van vragenlijsten aan het begin en het einde van de behandeling. Aan het einde van het traject meten wij ook uw cliënttevredenheid met de CQI vragenlijsten. Wij streven naar het beste resultaat. Cliënten waardeerden ons in 2021 met een 8,5! Lees hier alles over het cliënttevredenheidsonderzoek 2021.

Uw tevredenheid over de kwaliteit die wij leveren vinden wij belangrijk. Heeft u een suggestie hoe wij het beter kunnen doen? Deel uw ervaring met ons, bijvoorbeeld via uw psycholoog of ZorgkaartNederland, het onafhankelijke online kwaliteitsplatform voor de zorg. Hieronder leest u enkele reacties van ZorgkaartNederland. U kunt daar ook zelf een waardering plaatsen over uw behandeling bij Amici.

Wij helpen u graag verder

Onze hoofdlocatie

Amici 
W.M. Dudokweg 57
1703 DC Heerhugowaard

Liever bellen?

Wij zijn bereikbaar van 09.00-12.00 uur en van 13.00-15.00 uur op

088 65 65 003 

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden via onderstaand formulier, dit formulier kunt u alleen versturen door een verwijsbrief van de huisarts toe te voegen.