Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende stafmedewerkers!

Je adviseert en ondersteunt de organisatie en laat GGZ NHN optimaal functioneren. Belangrijk, want zo kunnen onze teams de beste geestelijke gezondheidszorg blijven leveren.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Staf

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Nachtzorg Medewerker Forensisch - Heiloo -28-32 uur

Ben jij die nachtzorg medewerker die aan de slag wilt gaan op onze forensische kliniek in Heiloo? Ben je beschikbaar voor 28 tot 32 uur per week? Lees snel verder en solliciteer op deze vacature!

Online communicatiespecialist

Wil jij jouw technische, creatieve en redactionele skills inzetten voor de website en het intranet van GGZ Noord-Holland-Noord? Zorg je ervoor dat onze externe en interne online informatievoorziening helemaal klopt? Vind jij ook dat een maatschappelijk relevante organisatie als GGZ NHN over een perfecte website en intranet moet beschikken? Dan zoeken we jou voor 24 uur per week!

HR Servicemanager

Word jij enthousiast van het op orde brengen en houden van HR-dienstverlening? Begrijp jij als geen ander wat interne klanten van HR-services verwachten en hoe je je teams daarin begeleidt? Spreek je de taal van resultaten én werkplezier? Dan maken we heel graag kennis met jou!

Zorgcontroller (32-36 uur)

Ben jij een ambitieuze zorgcontroller die zijn kennis en ervaring wil inzetten voor een maatschappelijk relevante organisatie? Wil je gewaardeerd worden als kritische business partner en praat jij als financieel specialist graag met behandelaren en teamleiders zorg? Sta jij vooraan als we vragen om mee te werken aan een verandering onder het motto ‘in 1x goed’? Maak dan in 1x de juiste keuze en solliciteer op deze functie.

Klachtenfunctionaris

Weet jij als geen ander dat achter elke klacht een wereld aan perspectieven, belevingen en factoren schuilgaat? En ben jij sterk in het faciliteren van een opening om tot een oplossing te komen? Interesse gewekt?

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!