Contrast
Onderstrepen

Vacatures ondersteunende diensten in de psychiatrie

Je adviseert en ondersteunt de organisatie en laat GGZ NHN optimaal functioneren. Belangrijk, want zo kunnen onze teams de beste geestelijke gezondheidszorg blijven leveren.

Waarom werken bij GGZ NHN?

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste de nieuwste vacatures voor ondersteunende diensten bij GGZ NHN in jouw mailbox.

Vacatures voor Ondersteunende diensten

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Manager zorgondersteuning

Doe jij het graag in eenmaal goed? Eerst analyse, ontwerpen, bijstellen en toetsen, maar daarna snel over naar een praktische implementatie waarvan je gewoon wéét dat het werkt. Waarom fouten herstellen als je deze kan voorkomen? Als wij ons niet vergissen ben jij het type manager dat hier warm voor draait. Kortom, zin in een puike klus in een betekenisvolle branche? Lees deze tekst, stel jezelf voor in deze functie, voel het vuurtje in je oplaaien en solliciteer!

Secretaresse Zorgondersteuning - GGZ Amici en DiSofa

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een Secretaresse voor 28 tot 32 uur per week. Vind jij het leuk prioriteiten te stellen, creatieve oplossingen te bedenken, snel te schakelen en klantvriendelijk te handelen? Solliciteer dan direct!

Adviseur directie - divisie Maatschappelijk & Specialistisch – GGZ Noord-Holland-Noord

Hoe ziet de (digitale) geestelijke gezondheidszorg er in de toekomst uit? Wat is er nodig om doelmatige behandelingen te bieden waarmee de zorg betaalbaar blijft? Hoe werken we samen met ketenpartners in de wijk? Heb jij een visie op deze vraagstukken en wil je hier mee aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Receptioniste/medewerker zorgondersteuning - Den Helder

Voor onze nieuwe locatie in Den Helder en ter uitbreiding van ons huidige team, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 24 uur per week. Hiervoor zoeken we een positieve, flexibele en betrokken collega die elke bezoeker met een glimlach ontvangt en elke beller met een vriendelijke houding begroet. Je maakt onderdeel uit van een team vol enthousiaste collega’s waar je je snel thuis zal voelen. Iets voor jou? Reageer dan direct!

Secretaresse Zorgondersteuning – team Frailty NK en SEPH-IHT

Voor het ambulante regioteam Frailty (16 uur) en de crisisdienst SEPH-IHT (16 uur) zijn we op zoek naar een secretaresse Zorgondersteuning. Is telefonisch te woord staan van mensen jouw passie? Is het juist doorverbinden en beantwoorden van vragen voor jou een koud kunstje en kun je snel schakelen tussen opnemen van telefoon en administratief alles goed in het systeem zetten en behandelaren ondersteunen in agendabeheer en maken van afspraken. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Directiesecretaresse Geneesheer Directeuren

Ben jij een kei in plannen, beheren en organiseren van complexe agenda’s? Kan je goed samenwerken en draag jij bij aan een soepele afhandeling van secretariële en administratieve processen? Ben je 32 tot 36 uur per week beschikbaar, of wil je liever parttime werken zodat we de uren met jouw collega verdelen? Reageer dan nu!

Projectbegeleider – GGZ Noord-Holland-Noord

Ben jij een gedreven projectbegeleider met een passie voor vastgoed? GGZ Noord-Holland-Noord, een koploper in geestelijke gezondheidszorg, zoekt versterking voor het team Vastgoed en Huisvesting voor 32 tot 36 uur per week. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse vastgoedprojecten, waarbij je leiding geeft en de planning en kosten bewaakt. Wil je bijdragen aan innovatieve GGZ-projecten in een dynamische omgeving? Lees dan verder!

Sociaal Juridisch dienstverlener – ForACT

Voor de forensische afdeling van GGZ Noord-Holland Noord zijn we op zoek naar een Sociaal Juridisch dienstverlener voor 32 uur per week. In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle praktische zaken bij de cliënt zoals geldzaken, indicaties en woonproblemen. Je bent de baas over je eigen agenda en je komt terecht in een team vol gezellige collega’s. Iets voor jou? Reageer dan op deze vacature!

Woonondersteuner - Ouderen Psychiatrie - Castricum

Wil jij je inzetten voor de ouder wordende psychiatrisch patiënt met gedragsproblemen bij OPPG en langdurend verblijf? Werk je graag als woonondersteuner en zorg je dat deze kwetsbare doelgroep optimale zorg ontvangt? Dan zijn wij voor 24 tot 36 uur per week op zoek naar jou!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!