Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende stafmedewerkers!

Je adviseert en ondersteunt de organisatie en laat GGZ NHN optimaal functioneren. Belangrijk, want zo kunnen onze teams de beste geestelijke gezondheidszorg blijven leveren.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Staf

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Projectmanager Zorg & ICT Heerhugowaard

Ben jij een gedreven en ervaren projectmanager en ben je bekend met IT in de breedste zin van het woord? Voel je je thuis in de hectiek van gelijktijdige en verschillende soorten projecten en ben je beschikbaar voor 36 uur per week? Lees dan snel verder!

HR teamleider

Het aantrekken van de beste medewerkers en hen ontwikkelen en geboeid houden is onze missie! Gaat jouw hart sneller kloppen van het op orde brengen en houden van HR-dienstverlening? Begrijp jij als geen ander wat interne klanten van HR-Services verwachten en hoe je je team daarin begeleidt? Spreek je de taal van resultaten én werkplezier? Dan maken we heel graag kennis met jou!

HR adviseur

Het aantrekken van de beste medewerkers en hen ontwikkelen en geboeid houden is onze missie! Weet jij alles van HR en de nieuwste ontwikkelingen binnen dit vakgebied? Hou jij van uitdagende ontwikkelopdrachten en wil je werken in een maatschappelijk betrokken organisatie? Dan ben jij bij GGZ Noord-Holland-Noord hélemaal op je plek! Voor onze afdeling HR zijn wij op zoek naar een HR-adviseur voor 32-36 uur per week. Klinkt dit als muziek in je oren, lees dan snel verder.

Technisch Applicatiebeheerder I&A Heerhugowaard

Ben jij een gedreven en ervaren technisch applicatiebeheerder? Heb je ervaring met het beheren van een breed applicatielandschap in een hybride omgeving met vele technische interfaces en ben jij beschikbaar voor 36 uur? Lees dan snel verder!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze wervingsspecialist

Heb je een vraag met betrekking tot de vacatures voor psychiater, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, arts, verpleegkundig specialist, spv of verpleegkundige, neem contact op met:

Pamela Heuvelman, wervingsspecialist

Telefoonnummer
06 83 43 74 80

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!