Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende stafmedewerkers!

Je adviseert en ondersteunt de organisatie en laat GGZ NHN optimaal functioneren. Belangrijk, want zo kunnen onze teams de beste geestelijke gezondheidszorg blijven leveren.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Staf

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Projectleider dienst bedrijfsvoering (32-36 uur)

Wil jij registratieve processen zo inrichten dat alles in 1x goed verloopt? Word je enthousiast van samenwerken met een gemotiveerde groep collega’s om verandertrajecten goed te laten verlopen in een maatschappelijk relevante organisatie? Schakel je makkelijk met ICT, informatiemanagement en controllers en zorg je voor eenvoud in registratie voor onze behandelaren? Dan is de vacature van projectleider geknipt voor jou!

Zorgcontroller (32-36 uur)

Ben jij een ambitieuze zorgcontroller die zijn kennis en ervaring wil inzetten voor een maatschappelijk relevante organisatie? Wil je gewaardeerd worden als kritische business partner en praat jij als financieel specialist graag met behandelaren en teamleiders zorg? Sta jij vooraan als we vragen om mee te werken aan een verandering onder het motto ‘in 1x goed’? Maak dan in 1x de juiste keuze en solliciteer op deze functie.

BI Specialist Datawarehouse - Heerhugowaard

Verruil jij je huidige baan voor een baan die ertoe doet? Jouw toekomstige collega’s werken dagelijks aan het oplossen van ingewikkelde vraagstukken. Dat doen zij in een innovatieve organisatie, waar korte lijnen en persoonlijk contact de werkwijze bepalen. Een goede sfeer, samenhorigheid en humor maken jouw dag. Ben jij BI Specialist datawarehouse of ETL-ontwikkelaar (32-36 uur)? Neem dan contact met ons op.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!