Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende stafmedewerkers!

Je adviseert en ondersteunt de organisatie en laat GGZ NHN optimaal functioneren. Belangrijk, want zo kunnen onze teams de beste geestelijke gezondheidszorg blijven leveren.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Staf

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Functioneel applicatiebeheerder

Ben jij een gedreven en ervaren functioneel applicatiebeheerder met een gedegen technische achtergrond? Droom je van functionele en administratieve procesoptimalisatie uitdagingen? Heb je ervaring in het beheren en ondersteunen van een breed EPD applicatielandschap met vele technische interfaces? Houd je van afwisselende reguliere beheer- en supporttaken in combinatie met uitvoerende projecttaken? En ben je een echte teamplayer? Lees dan snel verder!

BI Specialist Datawarehouse

Los jij graag problemen op? Krijg jij energie van het oplossen van ingewikkelde vraagstukken en ga je altijd gestructureerd te werk? Kom dan werken als BI Specialist Datawarehouse op onze afdeling Informatiemanagement. Wil je deze functie combineren met de vacature voor ETL-ontwikkelaar? Dat is zeker bespreekbaar. Samen zoeken we naar mogelijkheden!

ETL Specialist Datawarehouse

Los jij graag problemen op? Krijg jij energie van het oplossen van ingewikkelde vraagstukken en ga je altijd gestructureerd te werk? Kom dan werken als ETL Specialist Datawarehouse op onze afdeling Informatiemanagement. Solliciteer snel naar deze functie van 32-36 uur per week.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze wervingsspecialist

Heb je een vraag met betrekking tot de vacatures voor psychiater, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, arts, verpleegkundig specialist, spv of verpleegkundige, neem contact op met:

Pamela Heuvelman, wervingsspecialist

Telefoonnummer
06 83 43 74 80

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!