Hoe helpen wij uw kind verder?

U bevindt zich hier: Homepage > Ouders > Hoe helpen wij uw kind verder?  

Hoe helpen wij uw kind verder?

Samen met u en uw kind gaan we kijken wat er aan de hand is. Na het stellen van de juiste diagnose proberen we de problemen van uw kind op te lossen. Sommige problemen kunnen niet opgelost worden. Dan leren wij u, uw kind en de directe omgeving (gezin en school) om er zo goed mogelijk mee om te gaan.

 • Hoe maakt Triversum de problemen van mijn kind inzichtelijk?

  Voordat uw kind kan starten met een behandeling bij Triversum moeten we goed weten van welke problemen hij of zij last heeft en hoe ze zijn ontstaan.

 • Hoe behandelen jullie de problemen van mijn kind?

  Als we weten van welke problemen uw kind last heeft en hoe ze zijn ontstaan, kijken we op welke manier we uw kind het beste kunnen helpen.

 • Medisch dossier en toesteming

  De hulpverlening bij Triversum, kinder- en jeugdpsychiatrie is vrijwillig, maar een behandeling kan alleen uitgevoerd worden als hier toestemming voor is gegeven.

 • Welke gesprekken hebben mijn kind en ik bij Triversum?

  Van de eerste kennismaking tot het eindadvies over uw kind kunt u vertrouwen op de inzet, integriteit en professionaliteit van onze medewerkers. U praat met specialisten met veel expertise op het gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie. Dat kan een psychiater, een psycholoog of een therapeut zijn. Ze luisteren goed naar u en uw kind en leggen duidelijk uit waar uw kind last van heeft en wat eraan te doen is.

 • Wie kom je tegen?

  Onze hulpverleners zijn ervaren professionals. In dit overzicht vindt u onze medewerkers.

 • Preventie trainingen

  Naast het behandelen van kinderen met psychiatrische problemen is Triversum ook actief op het gebied van preventie en ondersteuning aan de andere kinderen in het gezin. Om te voorkomen dat deze groep kwetsbare kinderen zelf problemen gaat ontwikkelen biedt Triversum een aantal specifieke preventiegroepen aan.