Contrast
Onderstrepen

Wat is basis GGZ?

Indien voor de huisarts/POH-GGZ de problematiek te ingewikkeld is voor behandeling in de eigen praktijk zal er op basis van hun inschatting een verwijzing plaatsvinden naar de basis GGZ óf naar de specialistische GGZ.

Een behandeling van lichte tot matige psychische problemen gebeurt in de basis GGZ. Deze zorg is vaak diepgaand, kortdurend en klachtgericht en wordt vooral gegeven door psychologen. Er vindt uiteraard goede afstemming plaats als u medicijnen gebruikt. Dat kan met de huisarts, maar ook met een verpleegkundig specialist of psychiater.

Basis GGZ bij GGZ Noord-Holland-Noord

Card image cap

Amici biedt succesvolle kortdurende behandeling van psychische klachten vanaf 18 jaar oud.

Card image cap

DiSofa, biedt 100% online basis ggz.  

GGZ NHN biedt ook specialistische ggz

Specialistische GGZ (SGGZ) wordt ingezet bij ernstige psychische of psychiatrische klachten. Dit wordt ook wel tweedelijns zorg genoemd. GGZ NHN levert specialistische geestelijke gezondheidszorg en heeft allerlei specialisten in dienst. 

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: