Vacatures vrijwilliger

Er zijn veel activiteiten waarbij we jouw hulp als vrijwilliger goed kunnen gebruiken. Er zijn verschillende mogelijkheden om betekenisvol vrijwilligerswerk te doen.

Vrijwilligersactiviteiten

Op dit moment zijn ongeveer 150 vrijwilligers actief in de ondersteuning bij diverse activiteiten op verschillende locaties van GGZ Noord-Holland-Noord. Een vrijwilliger biedt geen hulpverlening, maar ondersteuning en hulp bij het opzetten en uitbreiden van het sociale netwerk.

Maatjesdienst

De maatjesdienst wordt georganiseerd vanuit Humanitas Kop van Noord-Holland en Humanitas regio Alkmaar e.o. Centraal staat het doorbreken van het maatschappelijk isolement, of het voorkomen dat mensen in een maatschappelijk isolement geraken.

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Waarom werken bij GGZ NHN?

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen en stages

Werken aan de beste geestelijke gezondheidszorg én je eigen toekomst. Volg een opleiding of loop stage bij GGZ NHN. Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. 

Vacatures

Zoek, vind en solliciteer op jouw nieuwe baan bij GGZ NHN. 

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Vrijwilliger

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Raadslid cliënten- en familieraad

Wil je samen met ons bijdragen aan medezeggenschap en verbetering van zorg? De cliënten- en familieraad GGZ NHN zoekt nieuwe en enthousiaste raadsleden. Word lid van onze raad of draag op een andere manier bij aan de cliënten- en familieraad. Je bent van harte welkom!

Vrijwilliger - oase van rust - Heiloo

Ben jij degene die bruist van de ideeën om zingeving en cultuur vorm te geven op een mooie stilteplek op Landgoed Willibrordus in Heiloo? We zoeken 2 vrijwilligers voor de Oase van rust en historische begraafplaats, meld jij je aan?

Vrijwilliger – verhalenkamer en VVV informatiepunt – Heiloo

Stichting de Buitenkans zoekt voor de verhalenkamer en het VVV informatiepunt gastvrouwen en gastheren. Kom jij je inzetten om bezoekers te ontvangen en informeren?

Vrijwilliger – Gastheer of Gastvrouw – Atelier de Trog – Heiloo

Stichting de Buitenkans zoekt voor Atelier de Trog 2 tot 4 vrijwilligers. Kom jij helpen op deze mooie locatie op Landgoed Willibrordus in Heiloo?

Tuinvrijwilliger – Landgoed Willibrordus – Heiloo

Stichting de Buitenkans zoekt voor landgoed Willibrordus 2 tot 4 tuinvrijwilligers. Zet jij met ons alles in bloei op deze mooie locatie in Heiloo?

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!