Contrast
Onderstrepen

Intercollegiaal overleg

Heeft u behoefte aan intercollegiaal overleg met een psychiater over verwijzing, medicatie of behandeling van uw patiënt?

U kunt altijd contact opnemen met de u bekende collega's. Wij moedigen laagdrempelig contact tussen u en onze medewerkers van harte aan. Daarnaast zijn de aanmeldpunten GGZ NHN beschikbaar voor al uw vragen. Wij helpen u graag.

Telefonische consultatie

U wordt direct doorverbonden met, of zo snel mogelijk teruggebeld door, een psychiater. Dit telefonisch overleg, wat kan gaan over bijvoorbeeld een medicatievraag, of de vraag of verwijzing zinvol zou kunnen zijn, is gratis. Het is mogelijk voor reeds ingeschreven patiënten, maar ook voor niet-ingeschreven patiënten bij GGZ NHN.

Eenmalig contact met uw patiënt

U kunt ook bij het aanmeldpunt aangeven dat u een patiënt eenmalig wilt laten langskomen voor een advies. Deze persoon wordt dan ingeschreven bij GGZ NHN en na het consult weer uitgeschreven.
Let op: de zorgverzekeraar kan voor dit consult wel een eigen risico in rekening brengen bij uw patiënt.

POH-GGZ vanuit Vicino

Maakt u binnen uw praktijk gebruik van een POH-GGZ vanuit Vicino NH? Dan kunt u een eenmalig consult voor uw patiënt aanvragen bij onze psychiater die aan Vicino verbonden is. Deze consultatie wordt dan vergoed uit de POH-GGZ gelden. Uw patiënt wordt niet bij ons ingeschreven en betaalt geen eigen risico bij de zorgverzekeraar.

Contactgegevens ggz- of regioteam

Direct contact met het ggz- of regioteam waar uw patiënt in behandeling is? Vul de 4 getallen van de postcode van uw patiënt in.

Bent u verwijzer en heeft u vragen?

Aanmeldpunt GGZ NHN & Geriant

Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur
Telefoonnummer

088 65 65 050

Keuzemenu optie 1: Jeugd
Keuzemenu optie 2: Volwassenen
Keuzemenu optie 3: Ouderen en Geriant

Contactgegevens ggz- of regioteam

Direct contact met het ggz- of regioteam waar uw patiënt in behandeling is? Vul de 4 getallen van de postcode van uw patiënt in.

Heeft u een vraag?

Bekijk onze veelgestelde vragen voor verwijzers of vul het contactformulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord.