Opleiding tot verpleegkundig specialist in de ggz

GGZ NHN is één van de vijftien ggz-instellingen in Nederland die erkend is als opleidingsinstelling voor de opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ (psychiatrie, verstandelijk gehandicaptenzorg, verslavingszorg en psychogeriatrie).

Het verhaal van verpleegkundigspecialist Robin

Opzet opleiding verpleegkundig specialist

Deze opleiding op HBO-master niveau, duurt drie jaar. Instroom in de opleiding is mogelijk na minimaal twee jaar werkervaring als verpleegkundige in de GGZ en aantoonbaar bovengemiddeld functioneren.

De beroepspraktijkvorming, waarbij op minimaal drie verschillende plekken zowel klinisch als ambulant gewerkt en geleerd wordt, vormt het zwaartepunt van de opleiding. Het cursorisch onderwijs, 1 dag per week, wordt verzorgd door Stichting Opleidingsinstelling Geestelijke Gezondheidszorg Verpleegkundig Specialist in Utrecht.

Leerjaar

Het opleidingsprogramma van een leerjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. GGZ NHN biedt jaarlijks minimaal twee leerplaatsen aan.

Meer informaatie

Voor meer informatie over de opleiding tot Verpleegkundig Specialist in de GGZ en de sollicitatieprocedure, kunt je contact opnemen met mevrouw R.Blokstra, opleider , of mevrouw A. Scheafer, waarnemend opleider.

Meer weten?

Vragen over opleiding Verpleegkundig Specialist?

Voor meer informatie over de opleiding tot Verpleegkundig Specialist in de GGZ en de sollicitatieprocedure, kun je contact via telefoonnummer 072 53 12 777 opnemen met:

mevrouw R. Blokstra (opleider) of mevrouw A. Schaefer (waarnemend opleider).

Card image cap

Het A-team zoekt een SPV en verpleegkundig specialist

Ben jij verpleegkundige specialist of SPV die graag onderdeel wil zijn van ons Forensisch ACT-team? Solliciteer dan snel!