Contrast
Onderstrepen

Opleiding tot psychiater voor artsen

GGZ NHN biedt aan artsen de mogelijkheid voor de opleiding tot psychiater, inclusief de mogelijkheid van de profielopleiding tot kinder- en jeugd- of ouderenpsychiater. Daarnaast kunnen artsen die elders in opleiding tot psychiater zijn in overleg met hun oordelend opleider stages volgen bij GGZ NHN.

Een overzicht van de stageplaatsen staat op de website van OPNH.

Als instelling achten wij een stimulerend klimaat van groot belang voor de assistent-geneeskundigen. De opleidingsplaatsen en de stageplaatsen voldoen aan de eisen die vanuit de RGS en Opleidingsplan De Psychiater gesteld worden. Er wordt ruime en gekwalificeerde supervisie geboden. In overleg met de opleider kunnen specifieke onderdelen en entrusted proefessional activities (EPA’s) aan stages worden toegevoegd. Er zijn goede mogelijkheden om onder supervisie te participeren in wetenschappelijk onderzoek.

Werken en leren opleiding psychiater

De opleiding tot psychiater wordt grotendeels binnen GGZ NHN in een combinatie van werken en leren in de praktijk gevolgd. Daarnaast wordt modulair onderwijs gevolgd in de opleidingsregio Amsterdam en maken tutorbijeenkomsten onderdeel uit van de opleiding.

Aantal AIOS psychiatrie

Per jaar zijn er vier instroomplaatsen voor de volledige opleiding beschikbaar. Losse stageplaatsen zijn in overleg van de AIOS met de oordelend opleider en de opleider van GGZ NHN.

Sollicitatieprocedure psychiater opleiding

De psychiater-opleiding start in april. De vacaturestelling en sollicitatieprocedure starten in september/oktober. De AIOS dient de inschrijving van het opleidingstraject voor 1 december geregistreerd te hebben bij het RGS.

Vragen over de opleiding tot psychiater?

Voor meer informatie over de opleiding Psychiatrie kun je mailen naar de opleider Dr. P.F.J. (Raphael) Schulte: r.schulte@ggz-nhn.nl.

ANIOS meeloopdag

Bij GGZ Noord-Holland-Noord zijn we altijd geïnteresseerd in nieuw talent. We bieden jou als ANIOS daarom de mogelijkheid om kennis te maken met het werk als arts in de GGZ.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!