Di-gi-a-ter (de; m,v; meervoud: digiaters)

1. Een psychiater die 100% online werkt als onderdeel van één of meerdere multidisciplinaire GGZ-teams

Bij GGZ NHN hebben wij een aantal unieke vacatures voor moderne psychiaters die zin hebben om de psychiatrie nu écht de eenentwintigste eeuw in te loodsen.

Online grenzeloos werken

Ben jij een psychiater die ‘grenzeloos’ bij wil dragen aan het herstel van onze cliënten? Uiteraard moet de grenzeloosheid hier uitgelegd worden vanuit de plaatsonafhankelijkheid van online werken. Het maakt immers niet uit waar je je bevindt, of dat nou om de hoek is of op een ander werelddeel.

Zelfde vak ander medium

Het betreft geen nieuwe functie, maar een andere manier van het inzetten van het specialisme van de psychiater. Het blijft hetzelfde vak, alleen via een ander medium beschikbaar gesteld waardoor nieuwe mogelijkheden en gedragingen ontstaan. Wij zijn er van overtuigd dat dit de GGZ toegankelijker maakt voor onze cliënten.

Vast contract

Wij bieden Nederlandstalige psychiaters waar ook ter wereld een vast contract en de mogelijkheid om het vak in de volle breedte uit te oefenen. Zo kunnen psychiaters bij ons een deel van hun uren aan het geven van psychotherapie besteden. De Digiater is nadrukkelijk géén vliegende keep en wordt gekoppeld aan één of twee teams zodat er hoogwaardige specialistische GGZ geboden kan worden in een multidisciplinaire setting.

Meer weten?

Heb je een vraag over de Digiater?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat deze totaal nieuwe vorm van het specialisme van de psychiater ook vragen oproept.

Bel, mail of Skype met ons. Wij gaan graag in gesprek met je om ons enthousiasme over de Digiater te delen, en om te horen wat jouw vragen en ideeën zijn over deze unieke invulling van het specialisme.

Marijke van Putten
psychiater 
06 20 60 32 40

Ardan Miedema
psychiater & directeur divisie maatschappelijk en specialistisch
06 23 36 24 46

Bel mij terug

Laat je naam en telefoonnummer achter zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen om onder het genot van een kop koffie meer te vertellen over onze topvacatures.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!