Vacatures administratief medewerkers

Help mee de juiste randvoorwaarden te scheppen voor de beste geestelijke gezondheidszorg.

Waarom werken bij GGZ NHN?

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen en stages

Werken aan de beste geestelijke gezondheidszorg én je eigen toekomst. Volg een opleiding of loop stage bij GGZ NHN. Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. 

Vacatures

Zoek, vind en solliciteer op jouw nieuwe baan bij GGZ NHN. 

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Administratief en secretarieel

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Secretaresse zorgondersteuning - regio West-Friesland

Voor het ambulante GGZ-team Hoorn-Koggenland en ons intake secretariaat in regio West-Friesland zijn we op zoek naar een secretaresse zorgondersteuning. Is het ontvangen en telefonisch te woord staan van mensen jouw passie? Is het juist doorverbinden en beantwoorden van vragen voor jou een koud kunstje? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Secretaresse Zorgondersteuning Jeugd en Gezin – Hoofddorp

Voor de locatie Hoofddorp zoeken we voor het secretariaat van de poli bij Jeugd en Gezin een enthousiaste collega die het team gaat ondersteunen. We zoeken iemand voor 24 uur per week waarbij de werkdagen in overleg te bepalen zijn. Past deze functie goed bij jou? Dan komen wij graag met jou in contact!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!