De Herstelwerkplaatsen

U bevindt zich hier: Homepage > De Herstelwerkplaatsen  

De Herstelwerkplaatsen

Werken aan je herstel is mogelijk op zoveel manieren. Bekijk hier de locaties, openingstijden en het aanbod van de verschillende herstelwerkplaatsen van GGZ NHN.

Meer informatie over de programmering kan je vinden op de website van de Herstelwerkplaatsen in de drie regio’s: Schagen/Den Helder, Hoorn/ Medemblik, Regio Alkmaar

De activiteiten op locatie kunnen stap voor stap en in kleine groepen plaatsvinden. Als je wilt deelnemen kan je je opgeven via de regio van jouw keuze via de aanmeldknop achter het tabblad 'Aanmelden voor activiteit'. Je wordt dan op een aanmeldlijst geplaatst. Wanneer de groep start ontvang je een uitnodiging van één van de ervaringsdeskundigen. 

Mochten er in de aankomende tijd toch veranderingen plaats vinden, met betrekking tot het corona beleid, dan brengen we je op de hoogte.

We hebben een aangepast programma samengesteld:

Aanbod Herstelwerkplaatsen Schagen en Den Helder:

Telefonische contacturen

We zijn telefonisch bereikbaar voor vragen en een luisterend oor op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 op telefoonnummer 06 12 55 89 90. Je komt dan in contact met een ervaringsdeskundige van de Herstelwerkplaats. Bij geen gehoor en dringende zaken, kun je bellen naar het algemene nummer van GGZ-NHN: 088 6565010

Aanbod Herstelwerkplaats Hoorn:

 • Wij zijn telefonisch beperkt bereikbaar op 06 12 15 01 97. Bij geen gehoor kan je een berichtje inspreken, dan bellen we je zsm terug. Je kunt ook mailen naar herstelwerkplaatshoorn@ggz-nhn.nl

Aanbod Herstelwerkplaats Alkmaar:

Tel: 072-53 52 444, bij geen gehoor spreek een boodschap in. Wij bellen dan zsm terug. 

 • Meedoen aan onze online video groepen.

Je kan meedoen aan twee online video groepen. Deze zijn toegankelijk voor eenieder die behoefte heeft om verbinding met lotgenoten te maken.

 • Dinsdag – 13:00-14:00 uur: Lotgenotencontact Zingeving (in de even weken) via Lifezise, met Marieke en Marie-Jose.
  • Wil je deelnemen, stuur dan een mail naar m.noort@ggz-nhn.nl . Dan krijg je een link toegestuurd om deel te kunnen nemen aan deze online bijeenkomst.
 • Dinsdag – 13:00-14:00 uur: Lotgenotencontact Delen is Helen (in de oneven weken) via Lifezise, met Wanda.
  • Wil je deelnemen, stuur dan een mail naar w.dewijn@ggz-nhn.nl. Dan krijg je een link toegestuurd om deel te kunnen nemen aan deze online bijeenkomst.
 • Vrijdag – 10:00-11:00 uur: Lotgenoten contact Delen is Helen via Lifezise, met Anne Barbara en Marieke.
 • Herstelsupportgroep via Lifesize, met Wanda en Twa. We starten bij voldoende aanmeldingen. In 8 bijeenkomsten krijg je een inleiding in herstel. We stippen een aantal herstel gerelateerde onderwerpen aan zoals hoop, opkomen voor mezelf, steun en wat ik kan doen voor het vergroten van mijn eigen welbevinden.
  • Wil je deelnemen, meld je dan aan via de aanmeldknop achter het tabblad 'aanmelden voor activiteit'. Dan krijg je een link toegestuurd om deel te kunnen nemen aan deze online bijeenkomst.
 • Donderdag 2 juli 16.00u – 17:00u Voorlichting ervaringsdeskundigheid en werken als ervaringsdeskundige via Lifesize
  Wil je deelnemen, meld je dan aan via de aanmeldknop achter het tabblad 'aanmelden voor activiteit'. Dan krijg je een link toegestuurd om deel te kunnen nemen aan deze online bijeenkomst.

Emailadres Alkmaar: herstelwerkplaats-regioalkmaar@ggz-nhn.nl

Meer informatie over het beleid rondom corona kun je vinden op:

www.ggz-nhn.nl/corona  We wensen je een goede gezondheid toe!

Vriendelijke groet,

Ervaringsdeskundigen Herstelwerkplaatsen