Contracten met zorgverzekeraars

GGZ Noord-Holland-Noord wil graag contracten afsluiten met alle zorgverzekeraars zodat de zorg die u ontvangt ook door de verzekering wordt vergoed. De onderhandelingen met een aantal zorgverzekeraars zijn, net als andere jaren, nog in volle gang. Op dit moment hebben we nog niet met elke zorgverzekeraar een contract afgesloten. We doen er alles aan om deze gesprekken zo snel mogelijk af te ronden.

Het is verplicht voor zorgverzekeraars om vanaf 12 november 2023 aan te geven met welke zorginstellingen zij een contract hebben afgesloten. Dit geldt omgekeerd ook voor GGZ NHN. Op deze pagina vindt u een actueel overzicht van de stand van zaken per zorgverzekeraar.

Al in behandeling in 2023

Was u het afgelopen jaar al in behandeling bij GGZ NHN? Dan kunt u uw behandeling in het nieuwe jaar gewoon doorzetten en wordt de zorg betaald. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie over de vergoeding die geldt voor uw behandeling.

Start behandeling in 2024

Start u een behandeling bij GGZ NHN in 2024, dan kan het zijn dat uw behandeling slechts gedeeltelijk wordt vergoed, als wij geen contract hebben met uw zorgverzekeraar.

Wilt u precies weten hoeveel van uw zorgkosten worden vergoed? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Card image cap

Over contracten met zorgverzekeraars

Met zorgverzekeraar Achmea, ASR, Menzis, ONVZ, Salland Zorgverzekeringen, VGZ en Zorg en Zekerheid hebben we afspraken gemaakt.

Uw zorg wordt in 2024 vergoed volgens uw verzekeringsvoorwaarden. Zie voor uw verzekeringsvoorwaarden de site van uw zorgverzekeraar.

Met zorgverzekeraar CZ zijn we nog bezig om afspraken te maken.

Uw zorg wordt in 2024 wel vergoed volgens uw verzekeringsvoorwaarden voor gecontracteerde zorg. Zie voor uw verzekeringsvoorwaarden de site van uw zorgverzekeraar

Met zorgverzekeraar DSW zijn we nog bezig om afspraken te maken.

Zolang we nog in gesprek zijn met deze zorgverzekeraars , wordt uw zorg in 2024 vergoed volgens uw verzekeringsvoorwaarden voor gecontracteerde zorg.

Maken we geen afspraken? Dan worden nieuwe behandelingen vergoed volgens uw verzekeringsvoorwaarden voor niet-gecontracteerde zorg. Dit betekent meestal dat u een deel van de rekening zelf moet betalen.

Hadden we in 2023 een contract met zorgverzekeraar DSW? Dan geldt een overgang van maximaal 1 jaar voor cliënten die al in behandeling zijn. Zie voor uw verzekeringsvoorwaarden de site van uw zorgverzekeraar.

Met zorgverzekeraar Caresq zijn we nog bezig om afspraken te maken.

Maken we geen afspraken? Dan wordt uw zorg in 2024 vergoed volgens uw verzekeringsvoorwaarden voor niet-gecontracteerde zorg. Dit betekent meestal dat u een deel van de rekening zelf moet betalen.

Hadden we in 2023 een contract met zorgverzekeraar Caresq? Dan geldt een overgang van maximaal 1 jaar voor cliënten die al in behandeling zijn. Zie voor uw verzekeringsvoorwaarden de site van uw zorgverzekeraar.

Zorgzoekers van zorgverzekeraars

De meeste zorgverzekeraars hebben een zorgzoeker. Dat is een online hulpmiddel waarmee u snel een geschikte zorgverlener vindt. Wilt u kijken welke zorgaanbieders er in uw regio zijn en ggz bieden? Dan kunt u zoeken in de zorgzoeker van uw verzekeraar. Klik op een van de aanbieders hieronder en vul in waar u naar op zoek bent.

Salland/ENO

          ONVZ

Achmea Zilveren Kruis

          Zorg en Zekerheid

VGZ

          DSW

CZ

          ASR

Menzis

          EUcare/Caresq

Meer weten over uw zorgverzekering?

Wilt u weten of uw behandeling verzekerd is? Of heeft u vragen over hoe u verzekerd bent? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: