Contrast
Onderstrepen

Opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Bij GGZ Noord-Holland Noord kun je de opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) volgen. Deze opleiding duurt 18 maanden.

Werken en leren opleiding spv

Je combineert werken en leren waarin je gedurende twee praktijkleerperiodes van 9 maanden in verschillende ambulante teams en bij verschillende doelgroepen je SPV- competenties leert toepassen. Ook een stage bij de crisisdienst maakt deel uit van de opleiding.

Wekelijks is er een dag cursorisch onderwijs (in totaal 48 opleidingsdagen). Voor het cursorisch deel van de opleiding is GGZ NHN aangesloten bij de Hogeschool van Utrecht.
Tijdens het praktijkdeel van de opleiding word je begeleid door ervaren SPV’en die in het team werkzaam zijn.

Opleidingsplek sociaal psychiatrisch verpleegkundige

De opleiding start tweemaal per jaar, in april en november. De praktijkleerplaatsen zijn verspreid over alle locaties van GGZ NHN. Wanneer er plaatsen beschikbaar zijn voor dit traject staat dit vermeld op de vacature pagina.

Toelating spv-opleiding

Om toegelaten te worden tot de opleiding is een BIG-registratie als verpleegkundige noodzakelijk Dit kan zijn via jouw HBO-kwalificatie als verpleegkundige of via een Social Work-diploma in combinatie met een MBO-opleiding als verpleegkundige.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hendrik Pietersen, SPV/opleider GGZ NHN (06 22 93 54 36).

Vragen over de opleiding tot (sociaal-psychiatrisch) verpleegkundige?

Ben je geïnteresseerd in een opleiding en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Hendrik Pietersen, coördinator initiële opleiding Verpleegkunde: h.pietersen@ggz-nhn.nl.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!