Contrast
Onderstrepen

Postdoctorale opleiding GZ-psycholoog

GGZ NHN biedt de mogelijkheid de opleiding tot GZ-psycholoog differentiatie volwassenen, ouderen of jeugd & gezin te volgen.

De duur van de opleiding is twee jaar bij een fulltime arbeidsleerovereenkomst waarbij één dag per week cursorisch onderwijs gevolgd wordt. Het cursorisch onderwijs vindt plaats bij de RINO Amsterdam. Alle opleidelingen worden opgeleid in een regionaal samenwerkingsverband. Dit betekent dat de opleideling in twee verschillende instellingen wordt opgeleid.

GGZ NHN heeft jaarlijks meerdere opleidingsplaatsen binnen alle onderdelen van de organisatie. Zo heeft Bahar de opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd bij de forensische poli. Lees hier haar verhaal!

Solliciteren GZ-psycholoog opleiding

Solliciteren kan naar aanleiding van vacatures op onze website en via de vacatures op de website van RINO Amsterdam. Meer informatie over de opleiding en de sollicitatieprocedure is te vinden op de website van RINO Amsterdam.

Meer weten?

Vragen aan onze P-opleider?

Ben je geïnteresseerd in de opleiding tot GZ-psycholoog of klinisch (neuro)psycholoog en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Judith Ligthart, klinisch psycholoog-psychotherapeut, en P-opleider van GGZ NHN

mail: j.ligthart@ggz-nhn.nl
tel: 06 23 52 53 22

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!