Aangemeld en dan?

Kennismaking vanuit huis

Om u zo goed mogelijk te helpen, leren we u graag kennen en bespreken we waar u last van heeft. We nemen telefonisch of via beeldverbinding contact met u op en vragen u een vragenlijst in te vullen.
Dit zorgt ervoor dat we u zo snel mogelijk en goed kunnen helpen.

Keuze behandelteam

Nu bekijken we welk behandelteam, met verschillende soorten zorgverleners u het beste kan behandelen. Ook bespreken we welke online mogelijkheden u tijdens de behandeling kunnen ondersteunen. Het team neemt contact met u op voor een eerste afspraak.

Eerste ontmoeting

Eén van uw behandelaren nodigt u uit op één van onze locaties bij u in de buurt. We bespreken dan onder andere de door u ingevulde vragenlijst. U krijgt ook uitgebreid de tijd om vragen te stellen. Vertel ons vooral waar u onze hulp voor nodig heeft en wat u verwacht van een behandeling. Zo kunnen we samenwerken aan wat u graag wilt bereiken.

Onderzoek

Om te bepalen hoe u het beste herstelt, is het soms nodig om extra onderzoek te doen. Uw behandelaar verzorgt dit onderzoek dat bijvoorbeeld kan bestaan uit een psychologisch onderzoek.

Behandelplan en start

De eerder genoemde stappen hebben al veel inzicht gegeven. Op basis van deze informatie stelt het behandelteam in afstemming met u (en eventueel uw familie of naasten) een plan op. In dit behandelplan staan uw klachten, krachten, doelen, diagnose en afspraken over de behandeling beschreven. Uw persoonlijke doelen zijn een belangrijk onderdeel. Pas als u het eens bent met
dit plan starten we de behandeling.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN