Kind- en jeugdpsychiatrie

Soms hebben kinderen en jongeren problemen waar zij zelf niet uitkomen. Ze voelen zich somber, ontevreden over zichzelf, maken zich druk over hun gewicht, doet zichzelf pijn of hebben veel ruzie. Misschien hebben zij psychiatrische problemen.

Psychiatrische problemen zijn op verschillende manieren aan te pakken. Bij GGZ NHN werken we herstelgericht. Dit houdt in dat iemand zoveel mogelijk zelfstandig het leven weer kan oppakken zowel thuis, op school als met vrienden en sport. Dààr is de behandeling op gericht.

GGZ NHN biedt kinder- en jeugdpsychiatrie aan kinderen en jongeren tot en met 18 jaar. Kinder- en jeugdpsychiatrie is een medische wetenschap die de ontwikkeling van jonge hersenen bestudeert, hoe psychische stoornissen ontstaan en hoe ze behandeld kunnen worden. Met deze kennis kunnen wij kinderen die problemen hebben in de manier waarop ze denken, doen of voelen, heel goed helpen.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: