Over Maatwerk

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling ondersteunt mensen met een psychiatrisch heden of verleden, die hun activiteiten weer op willen pakken, en vormt een veilige plek om op terug te vallen.

Werken aan uw persoonlijke doelen staat voorop. Zo wil de ene persoon meer onder de mensen komen en sociale contacten versterken en wil iemand anders ervaren hoe het is om (weer) deel uit te maken van de werkende maatschappij. Iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen tempo, niveau en met eigen leerdoelen. Op onze verschillende locaties werken we samen aan projecten en voeren we werkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers. 

Waar wij voor staan

Het is onze ambitie om activiteiten en sociale contacten te faciliteren voor iedereen met een psychiatrisch heden of verleden. Onze vaste locaties en teams vormen een veilige plek in de directe omgeving van de cliënt, waarbij wij altijd kijken naar de mogelijkheden van ieder individu op weg naar zijn of haar herstel.

Uw inspanningen, met onze ondersteuning, leiden tot het herwinnen van een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Tijdens het herstelproces staat niet de problematiek op de voorgrond, maar het kunnen vervullen van een betekenisvolle rol binnen de maatschappij. Dat is waar wij elke dag voor gaan!

Ervaringsverhaal Evita

Evita, 32 jaar, verzorgt twee dagen per week met veel plezier de koffie en thee bij Maatwerk. Een plek waar zij veel steun vond na haar depressie en eetverslaving.

Interesse in Maatwerk?

Bestellen en samenwerken

Het is zowel als bedrijf en particulier mogelijk om bestellingen bij Maatwerk te plaatsen. Daarnaast werken wij graag samen met bedrijven. 

Werken bij Maatwerk

Wilt u werken aan uw herstel bij Maatwerk? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Maak een afspraak bij de Maatwerk locatie bij u in de buurt.