Kunst workshop Heerhugowaard

Kunst kan een positieve impuls geven aan herstel en participatie. Het atelier bij Maatwerk biedt een actieve en veilige sfeer om te participeren. Materialen zijn aanwezig tegen onkostenvergoeding.

De workshops zijn er voor mensen die graag creatief en met kunst bezig zijn.
Hierbij gaat het van het vergroten van capaciteiten, ontwikkelen van het oplossend vermogen middels kunst en kunsteducatie.

Op woensdag is er abstract schilderen. Dit wordt gegeven door diverse kunstenaars met hun eigen techniek en sfeer. Het proces is belangrijk, het eindresultaat een moment voor zelfreflectie.

Op donderdag is er metaforisch schilderen onder begeleiding van Moniek. Er wordt gewerkt met papier, olieverf en acryl en pentekeningen. Papier wordt ingezet om symbolische beelden te vergroten. Zo creëer je een collage van dromerige beelden zoals in de stijl van Dali.

Op vrijdag is er fijn schilderen onder begeleiding van Marco. Heb je enige tekenervaring ,dan kun je bij deze groep aansluiten. In de stijl van Rembrandt schilder je met olieverf een realistisch beeld, laag voor laag.

Doet u mee?

Bekijk op onze locatie pagina wanneer de kunstworkshop gegeven wordt.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN