Werkwijze FIT-academy

We beginnen altijd met een intakegesprek. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen uw leervraag helder te krijgen en u op die manier een passende opleiding aan te bieden. Wij vinden het belangrijk dat deze opleiding precies aansluit bij uw wensen of leerbehoefte. Daarom bieden wij altijd maatwerk.

Onze flexibele en deskundige trainers analyseren voor – tijdens – en na de training of de training (nog steeds) voldoet. Indien nodig zullen zij bijsturen. Ons doel is om de kwaliteit van geestelijke gezondheidszorg in binnen-en buitenland te verbeteren. Dat is onze drive en passie. U ontvangt altijd na de training een evaluatierapport waarin u kunt lezen wat uw medewerkers geleerd hebben maar ook wat wij van u geleerd hebben en weer meenemen naar volgende trainingen.

Kernwaarden van de FIT-academy:

 • Kwaliteit van de geestelijke gezondheidszorg verbeteren
  Door medewerkers zichzelf te laten ontplooien met trainingen die passen in de nieuwe ontwikkelingen in de geestelijke gezondheidszorg. Wij verkopen kennis en kunde.
 • Trouw aan onze visie en missie
  Onze idealen zijn een bijdrage te leveren aan betere geestelijke gezondheidszorg in de wereld. Door te leren en kennis te delen met trainers uit de praktijk.
 • Persoonlijk en op maat
  Wij analyseren de vraag van de klant om vervolgens samen een training samen te stellen. Indien nodig sturen we gedurende de training bij, want de leerwensen van de klant staan altijd voorop.
 • Wij brengen jarenlange ervaring mee in alle trainingen
  Persoonlijke ervaringen worden gedeeld. We zijn door onze peer-to-peer benadering makkelijker te begrijpen door medewerkers.
 • Implementeren nieuwe ontwikkelingen
  Wij leren elke dag. Alle nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en indien relevant geïmplementeerd in onze beproefde trainingen.

Contactgegevens FIT-academy

Stel uw vraag aan de FIT-academy

Wilt u een vraag aan ons stellen of een email naar ons sturen? Maak dan gebruik van dit formulier.

Telefoonnummer

Het secretariaat is iedere werkdag telefonisch bereikbaar. 

+31 610116905

Bezoekadres & postadres

Bezoekadres
Oude Hoeverweg 10
1816 BT Alkmaar

Postadres
Postbus 18
1850 BA Heiloo