Contrast
Onderstrepen

IHT voor volwassenen

Het Intensive Home Treatment-team (IHT) wordt ingezet ter voorkoming of het verkorten van een klinische opname en verzorgt kortdurende crisisbehandeling tot maximaal 6 weken.

De werkzaamheden van het team bestaan uit het doen van crisisbeoordelingen binnen kantoortijd, huisbezoeken en acute dagbehandeling.

Het IHT-team vormt samen met de Spoedeisende Psychiatrische Hulp (SEPH) en het crisisaanmeldpunt de 24/7 crisisdienst van GGZ Noord-Holland-Noord.

Het IHT-team is een zeer ervaren multidisciplinair team dat bestaat uit de sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, psychiatrisch verpleegkundigen, arts, psychiater, maatschappelijk werkende, activiteitenbegeleiding en vaktherapeuten.

Meer weten?

Intensive Home Treatment

Card image cap

Informatie over Intensive Home Treatment.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: