Familie

Wij betrekken familie of andere naastbetrokkenen actief bij de behandeling. Dit doen wij onder andere door hen, met uw toestemming, uit te nodigen om deel te nemen aan zorgafstemmingsgesprekken (ZAG).

Tijdens de behandeling kan het voorkomen dat u consultafspraken krijgt bij andere specialismes, bijvoorbeeld de geriater. Het heeft onze voorkeur dat familie u in deze afspraken bijstaat.

‘s Nachts bij uw naaste verblijven

Wanneer het voor uw behandeling geïndiceerd is, is rooming-in mogelijk. Dit wil zeggen dat uw naaste de nacht bij u kan verblijven. Dit gaat in overleg met de arts.

Bezoek

Wij vinden het belangrijk dat ook uw familie of naastbetrokkenen zich welkom voelen in de kliniek. We hanteren dan ook geen vaste bezoektijden. Wanneer u in het kader van de behandeling activiteiten volgt op de afdeling, vragen wij familie om zoveel mogelijk buiten het activiteitenprogramma op bezoek te komen. Ook vragen we i.v.m. belang van rust tijdens de maaltijden bezoek om niet op de afdeling aanwezig te zijn. Per persoon kunnen er maximaal 3 personen op bezoek komen.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: