Contrast
Onderstrepen

Over Esther Bijpost

Card image cap

“Je kunt dingen pas loslaten als je ze hebt beetgepakt”

Mijn naam is Esther Bijpost. Ik ben GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut (VGCT). Ik ben inmiddels ongeveer 10 jaar werkzaam als psycholoog. Vóór Amici ben ik vooral werkzaam geweest binnen de specialistische GGZ, te weten de forensische zorg en verslavingszorg. Per februari 2015 heb ik de overstap gemaakt naar de basis GGZ en sindsdien werk ik met veel plezier bij Amici.

Binnen mijn behandelingen maak ik gebruik van technieken vanuit diverse behandelmethodieken, waaronder cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Ik ben bekwaam in het uitvoeren van EMDR en zet graag internettherapie in. Ik vind het vooral erg belangrijk om, zo goed mogelijk, af te stemmen op uw behoeften en uw hulpvraag. Een werkrelatie opbouwen waarin we vol vertrouwen en veilig aan de slag kunnen met het aanpakken van uw probleem. Samen kijken naar krachten en sterke kanten die u reeds in huis heeft, om vervolgens deze in te gaan zetten in uw behandeling. Een gezonde dosis Hollandse nuchterheid en humor vind ik hierbij erg belangrijk.


Naast behandelen verricht ik ook andere taken binnen Amici, waaronder beleidsmatige taken en vertegenwoordig ik Amici binnen de Psychologenafvaardiging van Vicino.

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag (locatie Schagen) en donderdag (locatie Den Helder).

BIG-nummer: 39919387225


Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag

Misschien wilt u weten of u met een bepaald probleem bij ons terecht kunt? Of heeft u een vraag over de aard van uw behandeling?

Liever bellen?

Wij zijn bereikbaar van 09.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 15.00 uur op

088 656 50 03 

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden via onderstaand formulier. Dit formulier kunt u alleen versturen door een verwijsbrief van de huisarts toe te voegen.