Nieuws

U bevindt zich hier: Homepage > Nieuws > Nieuws  

 • 'Expose Yourself' - voor jongeren en jongvolwassenen met PTSS

  24-12-2019 - Expose Yourself is een zesdaags behandelprogramma voor jongeren en jongvolwassenen van 12 tot 25 jaar met een posttraumatische stress-stoornis (PTSS). In dit programma bij GGZ NHN divisie Triversum kinder- en jeugdpsychiatrie worden de specialistische behandeltechnieken Imaginaire Exposure en EMDR toegepast. Het behandelprogramma blijkt haalbaar, veilig en effectief te zijn.

 • 'Psychiater met kwetsbaarheid voor depressie' - artikel NHD 18 dec

  18-12-2019 - Het Noordhollands Dagblad plaatste woensdag 18 december 2019 een interview met René Keet, psychiater en directeur zorgontwikkeling bij GGZ Noord-Holland-Noord. 

 • Kinderen snel in behandeling bij Triversum Hoofddorp

  17-12-2019 - Door de huidige korte wachtlijst bij onze afdeling voor kinder- en jeugdpsychiatrie in Hoofddorp kunnen we kinderen met psychiatrische problemen in de regio Zuid- Kennemerland en Haarlemmermeer heel snel helpen.

 • Drukbezochte Burendag op de Forensische kliniek in Heiloo

  01-10-2019 - Afgelopen zaterdag stonden de deuren van de Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA) van GGZ Noord-Holland-Noord open voor de buurt. Medewerkers van de forensische zorgafdeling in Heiloo namen dit initiatief in het kader van Burendag. Zij wilden kennis maken met de buurt en hen laten zien hoe zij elke dag hun werk doen en vanuit welke overtuiging.

 • Zweedse delegatie op bezoek bij GGZ Noord-Holland-Noord

  09-09-2019 - Veel Europese landen staan voor dezelfde problemen op het gebied van gezondheidszorg; wachtlijsten nemen toe en betaalbaarheid staat onder druk. Op uitnodiging van het internationaal waarde netwerk van GGZ Nederland keken de Zweedse minister van Volksgezondheid en Sociale Zaken Lena Hallengren, haar Staatssecretaris Maja Fjaestad en collega’s daarom bij GGZ Noord-Holland-Noord hoe de organisatie innoveert.

 • 'Ervaring alleen maakt je niet deskundig' - artikel Volkskrant 9 sept

  09-09-2019 - De Volkskrant plaatste maandag 9 september 2019 een interview met Nanette Waterhout, een van de ervaringsdeskundigen bij GGZ Noord-Holland-Noord. 

 • Verwijzing naar GGZ NHN eenvoudig via ZorgDomein

  01-08-2019 - Vanaf 1 augustus 2019 kunnen verwijzers rechtstreeks digitaal naar ons verwijzen met gebruik van ZorgDomein. U vindt ons als GGZ Noord-Holland-Noord. Hiermee wordt een nieuwe stap gezet naar verdere verbetering van de samenwerking met huisartsen en andere verwijzers.

 • Skipr-artikel Digitaal Leiderschap: 'Altijd iemand die opneemt....'

  02-07-2019 - In de serie Digitaal Leiderschap van Skipr komen de voortrekkers in het digitale landschap aan het woord. Zo ook bestuurder Marijke van Putten van GGZ Noord-Holland-Noord (GGZ NHN). 

 • Elsbeth de Ruijter wordt lid raad van bestuur GGZ Noord-Holland-Noord

  18-06-2019 - Met groot genoegen maken wij bekend dat psychiater Elsbeth de Ruijter vanaf 1 januari 2020 deel uitmaakt van de raad van bestuur van GGZ Noord-Holland-Noord (GGZ NHN). Zij neemt de taak over van bestuurder Marijke van Putten om samen met Jos Brinkmann leiding te geven aan onze mooie organisatie.

 • Interview GGZ NHN psychiater René Keet in Medicore EPD magazine

  25-04-2019 - Een interview in het EPD magazine Medicore over zorg zonder muren met aan het woord o.a. René Keet, psychiater bij GGZ NHN.

1 - 2 - 3 - 4 - .. volgende

Volg GGZ NHN