Nieuws

U bevindt zich hier: Homepage > Actueel > Nieuws  

 • Website www.autismenh.nl vernieuwd

  12-04-2018 - De website over autisme in de regio Noord-Holland: www.autismenh.nl is vernieuwd. Op de website vinden bezoekers informatie over autisme en welke behandelingen en hulp er beschikbaar zijn. Op de website is de informatie over autisme ingedeeld in vier verschillende leeftijdscategorieën.

 • Nieuwsbrief Mensen met verward gedrag

  Nieuwsbrief Mensen met verward gedrag

  19-03-2018 - Gemeenten hebben de opgave om voor 1 oktober 2018 een goed werkende aanpak voor mensen met verward gedrag te realiseren en te implementeren. Zodat niemand meer tussen wal en schip valt. Hoe krijgen we dat ook in Noord-Holland Noord voor elkaar?

 • Muurschildering The Sunrise You

  Muurschildering 'The sunrise You' onthuld in Schagen

  13-02-2018 - Bij kliniek Geestercogge in Schagen is onlangs een muurschildering onthuld.

 • Logo facebook

  Facebook gaat veranderen: zo blijf je ons volgen!

  29-01-2018 - Binnenkort gaan er een aantal dingen veranderen op Facebook. Op de tijdlijn worden bijvoorbeeld meer berichten van je vrienden, familie en kennissen weergegeven. En daardoor minder van organisaties, zoals GGZ Noord-Holland-Noord. We leggen je hier uit hoe je ons toch kunt blijven zien!

 • Kort geding jeugdhulpaanbieders regio Alkmaar ingetrokken

  15-12-2017 - Jeugdhulpaanbieders en de gemeenten in de regio Alkmaar slaan de handen ineen. De tarievenkwestie die zes instellingen voor de voorzieningenrechter brachten, is van de baan.

 • Vier ggz-instellingen richten Volante op

  14-12-2017 - Dimence Groep, GGZ Eindhoven, GGZ Noord-Holland-Noord en Lentis hebben een vereniging genaamd Volante opgericht met als doel de zorg te verbeteren door continue kwaliteitsverhoging en innovatie.

 • NZa verleent goedkeuring fusie Triversum en GGZ NHN

  28-11-2017 - De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft de aanvraag om te mogen fuseren 16 november jongstleden goedgekeurd.

 • Campagne regelgekte

  GGZ Nederland: ‘Minder regelgekte meer zorg’

  16-11-2017 - De regelgekte is doorgeslagen in de ggz. Onder de slogan ‘Minder Regelgekte Meer Zorg’ start GGZ Nederland samen met de sector een campagne om de administratieve lasten met de helft te verminderen.

 • Rechter doet uitspraak aanbesteding jeugdhulp in regio Alkmaar

  03-11-2017 - Jeugdhulpaanbieders Triversum, GGZ Noord-Holland-Noord, Brijder Jeugd, Lucertis, Lijn 5, Parlan en Kenter Jeugdhulp hebben zich ingespannen om goede en toegankelijke jeugdhulp voor de regio te behouden door Netwerkorganisatie Regio Alkmaar te bewegen om realistische tarieven te hanteren.

1 - 2 - 3 - 4 - .. volgende

Volg GGZ NHN