Nieuws

U bevindt zich hier: Homepage > Nieuws > Nieuws  

 • Drukbezochte Burendag op de Forensische kliniek in Heiloo

  01-10-2019 - Afgelopen zaterdag stonden de deuren van de Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA) van GGZ Noord-Holland-Noord open voor de buurt. Medewerkers van de forensische zorgafdeling in Heiloo namen dit initiatief in het kader van Burendag. Zij wilden kennis maken met de buurt en hen laten zien hoe zij elke dag hun werk doen en vanuit welke overtuiging.

 • Zweedse delegatie op bezoek bij GGZ Noord-Holland-Noord

  09-09-2019 - Veel Europese landen staan voor dezelfde problemen op het gebied van gezondheidszorg; wachtlijsten nemen toe en betaalbaarheid staat onder druk. Op uitnodiging van het internationaal waarde netwerk van GGZ Nederland keken de Zweedse minister van Volksgezondheid en Sociale Zaken Lena Hallengren, haar Staatssecretaris Maja Fjaestad en collega’s daarom bij GGZ Noord-Holland-Noord hoe de organisatie innoveert.

 • 'Ervaring alleen maakt je niet deskundig' - artikel Volkskrant 9 sept

  09-09-2019 - De Volkskrant plaatste maandag 9 september 2019 een interview met Nanette Waterhout, een van de ervaringsdeskundigen bij GGZ Noord-Holland-Noord. 

 • Verwijzing naar GGZ NHN eenvoudig via ZorgDomein

  01-08-2019 - Vanaf 1 augustus 2019 kunnen verwijzers rechtstreeks digitaal naar ons verwijzen met gebruik van ZorgDomein. U vindt ons als GGZ Noord-Holland-Noord. Hiermee wordt een nieuwe stap gezet naar verdere verbetering van de samenwerking met huisartsen en andere verwijzers.

 • Skipr-artikel Digitaal Leiderschap: 'Altijd iemand die opneemt....'

  02-07-2019 - In de serie Digitaal Leiderschap van Skipr komen de voortrekkers in het digitale landschap aan het woord. Zo ook bestuurder Marijke van Putten van GGZ Noord-Holland-Noord (GGZ NHN). 

 • Elsbeth de Ruijter wordt lid raad van bestuur GGZ Noord-Holland-Noord

  18-06-2019 - Met groot genoegen maken wij bekend dat psychiater Elsbeth de Ruijter vanaf 1 januari 2020 deel uitmaakt van de raad van bestuur van GGZ Noord-Holland-Noord (GGZ NHN). Zij neemt de taak over van bestuurder Marijke van Putten om samen met Jos Brinkmann leiding te geven aan onze mooie organisatie.

 • Interview GGZ NHN psychiater René Keet in Medicore EPD magazine

  25-04-2019 - Een interview in het EPD magazine Medicore over zorg zonder muren met aan het woord o.a. René Keet, psychiater bij GGZ NHN.

 • GGZ NHN en Coöperatie VGZ sluiten meerjarige alliantie

  18-04-2019 - GGZ Noord-Holland-Noord en zorgverzekeraar Coöperatie VGZ, waar Univé Zorg onderdeel van uit maakt, gaan een meerjarige alliantie aan. Door continuïteit in de samenwerking kunnen zij zich de komende 5 jaar blijven richten op het verbeteren van de kwaliteit, betaalbaarheid en toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg in de regio Noord-Holland Noord.

 • Beeldbellen client Paul Blokhuis

  Beeldbellen met cliënt tijdens werkbezoek staatssecretaris Blokhuis

  25-03-2019 - Staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Paul Blokhuis bracht op 25 maart 2019 een werkbezoek aan GGZ Noord-Holland-Noord. Door in gesprek te gaan met medewerkers van verschillende disciplines liet hij zich informeren over online behandeling in de specialistische GGZ en de herstelvisie.

1 - 2 - 3 - 4 - .. volgende

Volg GGZ NHN