ANIOS bij GGZ NHN

Benieuwd naar het werk als ANIOS bij GGZ NHN?

Bij GGZ Noord-Holland-Noord zijn we altijd geïnteresseerd in talent. We bieden jou als ANIOS daarom de mogelijkheid om kennis te maken met het werk als basisarts bij GGZ NHN.

ANIOS meeloopdag voor basisartsen

Binnen onze crisisdienst, forensische klinieken en opname klinieken in Noord-Holland, zowel gericht op jeugd, volwassenen als ouderen, zijn veel mogelijkheden voor basisartsen. Je kunt aan de slag op verschillende locaties in ons werkgebied, bijvoorbeeld in Alkmaar, Schagen, Heiloo en Hoorn. Heel graag nodigen we je dan ook uit voor een kijkje achter, maar vooral ook voor de schermen. Samen met jou kijken we waar jouw interesse ligt. Je loopt mee met de dienstdoende psychiater bij verschillende onderdelen van GGZ NHN en maakt kennis met onze medewerkers.

Mocht je na deze kennismaking geïnteresseerd zijn in een carrière in de GGZ dan bespreken we graag de mogelijkheden bij GGZ NHN met je.

Wat houdt het werk bij GGZ NHN als basisarts in?

  • Bij GGZ NHN bieden we een afwisselende werkplek op verschillende locaties in Noord-Holland 
  • We werken nauw met de klant en zijn omgeving samen
  • We investeren graag in de mensen die met hart en ziel voor ons werken
  • We hebben een uitgebreid scholings- en trainingsaanbod en andere mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Zo leiden we elk jaar 4 artsen op tot psychiater

Veel van onze medewerkers ervaren elke dag weer voldoening in het helpen van mensen op weg naar herstel. Opname in een van onze klinieken, waar je als basisarts aan de slag kunt, beschouwen we als intermezzo van een behandeling die vooral thuis in de eigen vertrouwde omgeving en onder eigen regie plaatsvindt. In onze klinieken en tijdens de crisisdiensten zijn mensen op hun kwetsbaarst. Zij hebben dan mensen om hen heen nodig die vertrouwen in eigen kunnen en herstel geven. Die mensen zoeken wij!

Iets voor jou?

Wil je een keer meelopen of weet je genoeg en wil je direct solliciteren? Neem dan snel met een van ons contact op: 

P&O Servicedesk: 072 53 12 777

Wij maken graag kennis met jou!

Interesse? Neem dan snel met ons contact op:

P&O Servicedesk: 072 53 12 777

Card image cap

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!