Volwassenenpsychiatrie

Vier op de tien mensen krijgt ooit met psychische klachten te maken. Zo hebben jaarlijks bijna 800.000 Nederlanders last van depressie. En acht procent van de volwassenen in ons land heeft wel eens last van psychotische belevingen. U bent dus niet de enige, ook al kan dat soms zo voelen.

GGZ NHN biedt een breed aanbod aan behandelingen en begleiding voor volwassenen. Hoewel het hier altijd gaat over ernstige problematiek die het dagelijkse functioneren flink verstoort, is ook hier het uitgangspunt om zorg zo veel als mogelijk in de thuissituatie aan te bieden. Cliënten hebben zelf de regie en zijn familie en naasten van grote waarde voor het hersteltraject.

Omdat iedereen anders is, verschilt een behandeling bij ons per persoon. Herstellen van een psychische kwetsbaarheid is geen kwestie van repareren wat stuk is. We kijken samen met de cliënt hoe we kunnen helpen om klachten weg te nemen of te verminderen. Daarbij onderzoeken we ook waar de krachten liggen, dus wat er wel goed gaat. Deze zetten we in bij het herstel van de cliënt. En we ondersteunen bij het bepalen waarmee zij aan de slag gaan. Zo hebben zij een actieve rol in het eigen herstel. En dat werkt!

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: