Ouderenpsychiatrie

Bij het ouder worden doen zich ontwikkelingen voor die psychische problemen kunnen versterken. Bijvoorbeeld als iemand een naaste verliest, eenzaam is, het sociale netwerk verandert, iemand minder vitaal wordt of lichamelijke klachten heeft. Wij zijn er voor mensen van 60 jaar en ouder met psychische problemen.

De medewerkers die hulp bieden aan deze doelgroep werken samen binnen een heel netwerk. Intern met de ggz-teams (volgens het principe Specialisten Samen In de Wijk) en met de PCLD (psychiatrisch consultatieve dienst in het ziekenhuis) en extern met huisartsen, medisch specialisten in het ziekenhuis, stichting Geriant (dementiezorg) verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorgorganisaties.
Samen met het hele netwerk en betrokken familie bieden wij de beste hulp, passend bij de situatie.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: