Onze visie op herstel

Al onze inspanningen zijn er op gericht om de gezondheid en veerkracht van onze cliënten te bevorderen. Daarbij werken we herstelgericht.

Bij herstel gaat het om het (her)vinden van de persoonlijke drijfveren en het oppakken van betekenisvolle rollen en activiteiten. De behandeling – in al zijn dimensies - is hierop gericht.

Uitgangspunt voor de behandeling is het versterken van de zelfregie van de cliënt. De cliënt bepaalt  zijn eigen doelen. Het formuleren van de behandeldoelen, het prioriteren van de doelen met bijpassende behandelinterventies en expliciete evaluatiepunten, vindt altijd plaats in overleg tussen cliënt en naastbetrokkenen en behandelaren.

De herstelvisie krijgt vorm in de herstelondersteunende intake (HOI) en de activiteiten van de Herstelacademie. Ervaringsdeskundigen spelen hier een grote rol in.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: