Behandellocatie jeugd en gezin Hoofddorp

Bij GGZ Noord-Holland-Noord hebben we meerdere locaties voor jeugd en gezin, waaronder een locatie in het Spaarne Gasthuis Hoofddorp. Woon je in de Haarlemmermeer of regio Zuid-Kennemerland/IJmond? Dan zijn de zorgprofessionals van locatie Hoofddorp er voor jou.

Vanuit deze afdeling behandelen wij psychische klachten bij kinderen, jongeren en ouders die er zelf niet meer uitkomen. Denk hierbij aan problemen met eten, trauma, angst en somberheid. De aanmelding voor jeugd en gezin verloopt via de verwijzer. Dit kan een medisch specialist, huisarts of jeugdzorginstelling zijn.

Ook bieden we bij jeugd en gezin online diagnostiek en behandeling via de online polikliniek. In je eigen omgeving heb je contact met de behandelaar via videobellen. Je bepaalt zelf wanneer een afspraak het beste uitkomt. Wil je graag een online behandeling? Geef dat dan meteen door aan je verwijzer.

Planet Young

Woon je in de regio Zuid-Kennemerland/IJmond? Dan bieden wij je hulp vanuit onze samenwerkingsorganisatie Planet Young. In Planet Young werkt GGZ Noord-Holland-Noord samen met Parlan, Levvel, Ons Tweede Thuis, ZIJN,  en De Opvoedpoli. Met elkaar bieden wij jou en jouw gezin de best passende hulp. Vanuit 1 voordeur.

Wil jij je aanmelden voor hulp? Ga naar www.planetyoung.nl Je kunt op deze webpagina terecht voor meer informatie. Ook kun je hier een email sturen aan informatie@planetyoung.nl met het verzoek dat je wilt aanmelden. Onze professionals nemen dan snel contact met je op en zorgen dat je een aanmeldformulier krijgt. Voor vragen kun je op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 bellen met Planet Young op het telefoonnummer: 06 43 55 15 93.

Na aanmelding hoor je wie jou het beste kunnen helpen. Als dat GGZ NHN is, dan ben je welkom op onze polikliniek. De polikliniek bevindt zich in het Spaarne Gasthuis. Wij zijn werkzaam aan de achterzijde van het ziekenhuis, links van de hoofdingang. Onze ingang bevindt zich achter de brandtrap ter hoogte van parkeerterrein 5. Volg de route ‘Eerste Hulp’ en vervolgens linkerbaan ‘Bezoekers’.

Openbaar vervoer

Lijnen 168, 169, 261, 268, 300, 340, 401, N30. Via de hoofdingang van het ziekenhuis ga je met de roltrap omhoog. Je loopt rechtdoor en aan de achterzijde ga je naar beneden richting de parkeerplaats. Sla rechtsaf en onze ingang vind je bij de brandtrap, eerste deur rechts.

Parkeren Spaarne Gasthuis

Spaarne Gasthuis Hoofddorp heeft betaalde parkeerplaatsen aan de noordzijde achter het busstation en aan de zuidzijde van het ziekenhuis. Voor bezoek aan onze polikliniek op Spaarnepoort 1 parkeer je op het grote parkeerterrein. Volg ‘ingang Zuid’, houd rechts aan en volg de route ‘Eerste Hulp’, vervolgens volg je de linkerbaan ‘Bezoekers’ op het grote parkeerterrein aan de achterzijde van het ziekenhuis. Je vindt ons links van de hoofdingang. Onze ingang is achter de brandtrap ter hoogte van parkeerterrein 5.

Brengen en halen

Aan de voorkant van het ziekenhuis, onder de busbaan van de Zuidtangent, bevindt zich een blauwe zone. Met een parkeerschijf kun je maximaal 15 minuten gratis parkeren in de blauwe zone.

Behandellocatie jeugd en gezin Hoofddorp

Spaarnepoort 1

2134 TM Hoofddorp

072 535 7623

Secr.JeugdenGezinHoofddorp@ggz-nhn.nl

Jeugd en gezin

Naar alle locaties

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: