Contrast
Onderstrepen

MindsZ Schagen

MindsZ is ontstaan vanuit de gedachte om kwaliteiten en talenten, zoals creativiteit en technische vaardigheden, in te zetten om mooie designmeubelen en accessoires te maken. Samen knappen we oude meubels en verkopen deze weer.

Bij MindsZ Schagen kunt u uw creativiteit helemaal kwijt en leert u tegelijkertijd omgaan met verschillende materialen en gereedschappen. Werk samen aan projecten of ga zelfstandig aan de slag met een opdracht voor een echte opdrachtgever. De producten worden ook verkocht bij Rataplan in Alkmaar en de Geestercogge-kliniek in Schagen.

U werkt aan prachtige woonaccessoires met keramiek, stoffen, garen en wol. Daar maken we bijvoorbeeld kussens, wandkleden, vazen en lampen van. Neem ook een kijkje op de MindsZ website.

MindsZ Schagen is maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Voor vragen kunt u contact opnemen via het telefoonnummer of emailadres.

Plan route

MindsZ Schagen

Witte Paal 106

1742 NW Schagen

072 535 25 48

maatwerkschagen@ggz-nhn.nl

Volwassenen

Naar alle locaties

Meer weten?

Interesse in Maatwerk of MindsZ?

Bestellen en samenwerken

Het is zowel als bedrijf en particulier mogelijk om bestellingen bij Maatwerk te plaatsen. Daarnaast werken wij graag samen met bedrijven. 

Werken bij Maatwerk

Wilt u werken aan uw herstel bij Maatwerk? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Maak een afspraak bij de Maatwerk locatie bij u in de buurt.