Contrast
Onderstrepen

MindsZ Heiloo

MindsZ Heiloo is ontstaan uit een samenwerking met Maatwerk Hout. De houten producten die daar gemaakt worden, geven we bij MindsZ een mooie uitstraling door ze bijvoorbeeld een oude look te geven of te voorzien van een mooie schildering.

Wij werken ook in opdracht van bedrijven of krijgen van hen de vraag iets te ontwerpen. Ook werken wij voor particulieren die ons vragen een persoonlijk product te maken. Als je zelf een leuk idee hebt, kunnen we dat ook maken en het product krijgt dan jouw naam zoals ons 'kattenkistje Charlie'.

We maken tuinaccesoires zoals vogelhuisjes en plantenkistjes die verkocht worden bij de Kwekerij van Maatwerk. De werkplaats heeft ook een eigen winkel en daar verkopen we al onze unieke handgemaakte producten. Nieuwsgierig naar wat we allemaal maken? Kijk eens op de Facebook- of Instagrampagina van MindsZ.

MindsZ Heiloo is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Plan route

MindsZ Heiloo

De Bullaan 2

1851 VW Heiloo

06 83 63 45 36

mindszheiloo@ggz-nhn.nl

Volwassenen

Naar alle locaties

Meer weten?

Interesse in Maatwerk of MindsZ?

Bestellen en samenwerken

Het is zowel als bedrijf en particulier mogelijk om bestellingen bij Maatwerk te plaatsen. Daarnaast werken wij graag samen met bedrijven. 

Werken bij Maatwerk

Wilt u werken aan uw herstel bij Maatwerk? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Maak een afspraak bij de Maatwerk locatie bij u in de buurt.