Contrast
Onderstrepen

Beschermd Wonen Alkmaar Mauritskade

Soms is zelfstandig wonen voor korte of langere tijd niet mogelijk en kan er gebruik gemaakt worden van Beschermd Wonen bij GGZ Noord-Holland-Noord. In Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen en Den Helder zijn er locaties voor Beschermd Wonen.

De beschermde woonvorm De Mauritskade is gelegen in het centrum van Alkmaar. De woonvorm bestaat uit 17 appartementen waar 16 cliënten individueel wonen, met begeleiding en ondersteuning van woonbegeleiders en woonondersteuners. De woonvorm biedt een beschermd woonmilieu aan cliënten die voldoen aan de criteria van Ernstige Psychiatrische Aandoeningen en kenmerken van Frailty die binnen GGZ-NHN behandeld worden.

Richtinggevend voor de woonplek zijn uw wensen en mogelijkheden. De woonbegeleiding ondersteunt bij uw herstel en sluit aan bij behoefte en noodzaak. Begeleiding is op afspraak aanwezig, oproepbaar of er is contact via een beeldscherm (telezorg). Behandeling wordt geboden door het ggz-team dat werkzaam is in de wijk.

Plan route

Beschermd Wonen Alkmaar Mauritskade

Mauritskade 6a t/m 6k

1814 JB Alkmaar

072 511 83 53

Volwassenen

Naar alle locaties

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: