Uitgelicht

Op deze pagina vindt u meer informatie over projecten waar we aan (mee) werken en berichten die we extra in de spotlight zetten.  

Card image cap

Werken en wonen op Landgoed Willibrordus Heiloo

Landgoed Willibrordus is een bijzondere wijk in Heiloo. Hier wonen mensen, werken mensen, wordt er gelachen en gehuild en is er ruimte voor sport en cultuur. Een aantal van de gebouwen van GGZ Noord-Holland-Noord voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Daarom gaat er nieuwbouw plaatsvinden.

Card image cap

Expose Yourself - traumabehandeling

Expose Yourself is een zesdaags intensieve trauma behandelprogramma voor jongeren en jongvolwassenen van 12 tot 25 jaar met een posttraumatische stress-stoornis (PTSS). 

Card image cap

Socialrun

Ieder jaar zet team GGZ Noord-Holland-Noord zich in voor de Social Run. We dragen graag bij aan het bestrijden van stigma en vragen aandacht voor de positie van mensen met een psychische kwetsbaarheid in de maatschappij. 

Card image cap

SPOT

SPOT is een samenwerking tussen Artiance-centrum voor de kunsten, RCO de Hoofdzaak en GGZ NHN. Jongeren kunnen onder leiding van o.a. ervaringsdeskundigen en kunstdocenten iedere maandag- en woensdagochtend en woensdag- en vrijdagavond bij SPOT werken aan het ontdekken van talenten met behulp van kunst & creativiteit.