Aanmelden van uw patiënt

U bevindt zich hier: Homepage > Verwijzers > Aanmelden van uw patiënt  

Aanmelden van uw patiënt

Aanmelden is, ook tijdens de corona-crisis, mogelijk via:

GGZ NHN vindt het belangrijk dat het contact en de samenwerking met huisartsen en specialisten naar wens verloopt. Indien u op Zorgring bent aangesloten kunt u een patiënt eenvoudig digitaal doorverwijzen via uw HIS.
Gegevens van uw patiënt worden direct overgenomen op het aanmeldformulier. Wanneer de verwijzing verzonden is nemen wij op korte termijn contact op met uw patiënt voor het maken van een afspraak. U krijgt op digitale wijze een terugkoppeling over de status van de aanmelding.

Er is voor aanmelding via het HIS een handleiding beschikbaar. Deze handleiding geeft een korte toelichting op onder meer de verwijscriteria en de vervolgprocedure na aanmelding.

Vragen

Heeft u vragen over verwijzen, opname, behandeling of wachttijden, dan kunt u altijd terecht bij een van de aanmeldpunten GGZ NHN.

Aanmelden voor internetbehandeling

Bij de aanmelding van een patiënt bij GGZ NHN kunt u aangeven of deze gebruik wilt maken van internetbehandeling. Hiervoor vindt altijd een intakegesprek plaats. Op basis van de klachten spreekt onze behandelaar vervolgens met de patiënt af of internetbehandeling een passende behandelvorm is.

Meer informatie over: internetbehandeling

Noodnummer

Mocht er een telefoonstoring zijn op de vaste telefoonlijn dan zijn wij bereikbaar op ons noodnummer: 06 22 39 42 94 .
(let op: alleen bereikbaar bij netwerkstoring)