Psychische stoornissen

U bevindt zich hier: Homepage > Cliënten > Psychische stoornissen  

Psychische stoornissen

Iedereen is wel eens druk, angstig of somber. Dat is op zich niets bijzonders. Pas als een psychische klacht uw dagelijks leven belemmert, spreken we van een stoornis.

Psychische stoornissen zijn er in alle soorten en maten en hebben vaak grote invloed op het dagelijkse leven. Elke dag is een uitdaging en het is moeilijk een normaal leven te leiden, contacten te onderhouden, naar school te gaan of te werken.

Heeft u al langere tijd psychische klachten?

Veel mensen komen daar met familie en vrienden doorheen, maar soms lukt dat niet en is professionele hulp nodig. Blijf er niet te lang mee rond lopen en neem gerust contact op met uw huisarts. Deze kan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn en u eventueel doorverwijzen naar GGZ NHN.

Lees meer over: Hoe regel ik hulp?

Bent u op zoek naar informatie over psychische stoornissen? In de linker kolom ziet u het overzicht van de meest voorkomende psychische klachten en stoornissen waarvoor GGZ Noord-Holland-Noord behandeling biedt.

Informatiebijeenkomsten

Wilt u meer informatie over een psychiatrische stoornis? Er zijn regelmatig informatiebijeenkomsten over bijvoorbeeld depressie, borderline, ADHD of autisme.
Bekijk hier wanneer er informatiebijeenkomsten georganiseerd worden, u bent van harte welkom!