Agenda

U bevindt zich hier: Homepage > Agenda  

 • Cursus Omgaan met een depressieve naaste - Alkmaar

  14-3-2019 19:00 - Hoe blijft u in balans en voorkomt u dat u zelf (psychische) klachten krijgt indien u een depressieve naaste in uw omgeving heeft?

 • Cursus Omgaan met een depressieve naaste - Hoorn

  19-3-2019 19:00 - Hoe blijft u in balans en voorkomt u dat u zelf (psychische) klachten krijgt indien u een depressieve naaste in uw omgeving heeft?

 • Klaar voor de start?! Wandel- of hardloopcursus in Den Helder

  11-4-2019 18:30 - Wil je je energieker en meer ontspannen gaan voelen? ‘Klaar voor de start?!’ is gezond in beweging komen.

 • College over AD(H)D bij volwassenen in Heiloo

  14-5-2019 19:00 - Wilt u meer weten over AD(H)D bij volwassenen, behandelmogelijkheden en tips? Kom dan naar het college op dinsdag 14 mei a.s. in de bibliotheek in Heiloo.

 • Klinische les Triversum poli Den Helder: SOLK

  16-5-2019 16:00 - SOLK staat soms bekend als een lastig probleem; voor de cliënten en de zorgverleners. Tijdens deze presentatie nemen een kinderarts en een psychotherapeut van de NoordWestZiekenhuisgroep jullie mee in de aanpak van de SOLK-poli op de kindergeneeskunde van de Noordwest ziekenhuisgroep.

 • College over ‘Beter slapen’ in Heerhugowaard

  28-5-2019 19:00 - Slecht slapen kan veel stress geven. Herkent u dit? Kom dan ook naar het college over ‘Beter Slapen’ op 28 mei 2019 in Heerhugowaard.

 • College over Autisme bij volwassenen

  11-6-2019 19:00 - Als mensen meer weten en begrijpen over wat autisme is, dan helpt dat de mensen met een autistische stoornis en de mensen in hun omgeving. Tijdens het college krijgt u informatie over verschillende vormen van autisme, behandel- en begeleidingsmogelijkheden en adviezen voor mensen in de omgeving. Daarnaast vertelt een ervaringsdeskundige wat haar zelf geholpen heeft.

 • College over Angsstoornissen

  20-6-2019 19:00 - Als angstklachten voor een deel je leven gaan bepalen is het zinvol er iets aan te doen. Het college Angsklachten geeft veel informatie aan mensen met klachten, familieleden en naastbetrokkenen, maar ook mensen die vanuit hun professie of opleiding geïnteresseerd zijn in het onderwerp.

 • College over Borderline

  12-9-2019 19:00 - De borderline stoornis heeft niet alleen een grote invloed heeft op het leven van de persoon in kwestie, maar ook op dat van zijn of haar omgeving. Het college over borderline geeft informatie over wat borderline is, welke behandelmogelijkheden er zijn en hoe familieleden en naasten kunnen omgaan met iemand met borderline.

 • College over Psychosen

  24-9-2019 19:00 - De meeste mensen met psychosen komen eerder of later in aanraking met de geestelijke gezondheidszorg. Soms alleen voor gesprekken, soms volgt een psychiatrische opname. Dan ontstaat vaak een behoefte om antwoorden te krijgen op veel vragen. Tijdens het college krijgt u veel informatie over wat een psychose is, welke behandelingen er mogelijk zijn en hoe je het beste kunt omgaan met iemand met een psychose.

Volg GGZ NHN