Agenda

U bevindt zich hier: Homepage > Agenda  

  • College over Angststoornissen

    20-6-2019 19:00 - Als angstklachten voor een deel je leven gaan bepalen is het zinvol er iets aan te doen. Het college Angsklachten geeft veel informatie aan mensen met klachten, familieleden en naastbetrokkenen, maar ook mensen die vanuit hun professie of opleiding geïnteresseerd zijn in het onderwerp.

  • College over Borderline

    12-9-2019 19:00 - De borderline stoornis heeft niet alleen een grote invloed heeft op het leven van de persoon in kwestie, maar ook op dat van zijn of haar omgeving. Het college over borderline geeft informatie over wat borderline is, welke behandelmogelijkheden er zijn en hoe familieleden en naasten kunnen omgaan met iemand met borderline.

  • College over Psychosen

    24-9-2019 19:00 - De meeste mensen met psychosen komen eerder of later in aanraking met de geestelijke gezondheidszorg. Soms alleen voor gesprekken, soms volgt een psychiatrische opname. Dan ontstaat vaak een behoefte om antwoorden te krijgen op veel vragen. Tijdens het college krijgt u veel informatie over wat een psychose is, welke behandelingen er mogelijk zijn en hoe je het beste kunt omgaan met iemand met een psychose.

Volg GGZ NHN