Agenda

U bevindt zich hier: Homepage > Agenda  

 • Cursus over 'Beter slapen' 60+ (Alkmaar)

  10-12-2018 10:00 - Goed slapen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel ouderen hebben in meer of mindere mate problemen met slapen, kunnen moeilijk in slaap komen of worden ’s nachts vaak wakker. Sommigen slapen onrustig en zijn in de ochtend niet goed uitgerust. Slecht slapen kan veel stress geven. Herkent u dit? De ervaring leert dat deze cursus kan helpen beter te slapen en eventuele medicatie af te bouwen. U bent van harte welkom!

 • Informatiebijeenkomst 'Beter slapen' (Schagen)

  12-12-2018 19:00 - Goed slapen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel mensen hebben in meer of mindere mate problemen met slapen, kunnen moeilijk in slaap komen of worden ’s nachts vaak wakker. Sommigen slapen onrustig en zijn in de ochtend niet goed uitgerust. Slecht slapen kan veel stress geven. Herkent u dit? Kom dan ook naar voorlichting over ‘Beter Slapen’ op woensdag 12 december 2018 in Schagen. U bent van harte welkom!

 • Kerstviering in Cultureel Centrum de Strandwal (Heiloo)

  24-12-2018 19:30 - Dit jaar vieren wij de traditionele dienst van geloofsgemeenschap Willibrord op kerstavond in de Grote Zaal van Cultureel Centrum De Strandwal op het landgoed Willibrordus.

 • Klaar voor de start?! (Den Helder)

  17-1-2019 18:30 - ‘Klaar voor de start?!’ is gezond in beweging komen. De cursus is laagdrempelig en combineert gezondheidsvoorlichting met bewegen (wandelen en/of hardlopen). Ook is het mogelijk kennismakingslessen te volgen met o.a. Tai Chi, yoga en fitness.

Volg GGZ NHN