Zelfhulpboek

In ‘De weg naar herstel’ gaat u actief op weg naar herstel en leert u van de succesvolle ervaringen van anderen. Het boek bevat mooie reistips, om stapje voor stapje uw eigen weg te bewandelen.

Iedere week werken we individueel, maar ook in groepen van zo’n acht personen, met het vertaalde zelfhulpboek ‘De weg naar herstel’, dat in Amerika in de top 5 staat als beste zelfhulpboek.

Met trots kunnen we hieraan toevoegen dat de 2e druk onlangs is uitgebracht, waarin mooie herstelverhalen staan beschreven van de ervaringsdeskundigen van GGZ Noord-Holland-Noord.


Bestellen
Bent u geïnteresseerd in het boek ‘De weg naar herstel’? Het boek is niet te koop in de winkel, maar kan besteld worden bij Maatwerk Grafisch, onderdeel van Maatwerk centrum voor werk en ontwikkeling van GGZ NHN, in Heiloo. Vraag er naar bij uw behandelaar en/of wijkteam.

Bent u niet in zorg bij GGZ Noord-Holland-Noord  of werkt u bijvoorbeeld bij een andere ggz-instelling, maar bent u wel geïnteresseerd in het boek? Bestellingen lopen via Maatwerk Grafisch, onderdeel van Maatwerk centrum voor werk en ontwikkeling van GGZ NHN, in Heiloo.

Kosten voor het boek: € 25 per stuk, exclusief verzending.
Kosten voor verzending (inclusief verpakking) binnen Nederland zijn:
- 1 boek             € 5,50
- 2-8 boeken      € 11,00
- 9-10 boeken    € 14,20
 
De verzendkosten naar België :
 
- 1 boek            € 11,00
- 2 - 4 boeken   € 25,00
- 5 - 8 boeken   € 35,00

Na het plaatsen van een bestelling bij Maatwerk Grafisch Heiloo ontvangt u de factuur per e-mail met daarin ook de procedure voor betaling.

Interesse in de Herstelacademie?

Volg ons op Facebook

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij de Herstelacademie en ons aanbod op de verschillende locaties. 

Aanbod Herstelacademie

Op onze Herstelacademies bieden wij mogelijkheden om in groepsverband te werken aan uw herstel. Het aanbod is er voor iedereen, ook als u (nog) niet cliënt bent bij GGZ Noord-Holland-Noord.

Locaties Herstelacademie

De Herstelacademie biedt u op verschillende locaties in Noord-Holland én online een plek waar u in groepsverband een cursus of trainingen kunt volgen.