Zelfhulpboek

In ‘De weg naar herstel’ gaat u actief op weg naar herstel en leert u van de succesvolle ervaringen van anderen. Het boek bevat mooie reistips, om stapje voor stapje uw eigen weg te bewandelen.

Iedere week werken we individueel, maar ook in groepen van zo’n acht personen, met het vertaalde zelfhulpboek ‘De weg naar herstel’, dat in Amerika in de top 5 staat als beste zelfhulpboek.

Met trots kunnen we hieraan toevoegen dat de 2e druk onlangs is uitgebracht, waarin mooie herstelverhalen staan beschreven van de ervaringsdeskundigen van GGZ Noord-Holland-Noord.


Bestellen
Bent u geïnteresseerd in het boek ‘De weg naar herstel’? Het boek is niet te koop in de winkel, maar kan besteld worden bij Maatwerk Grafisch, onderdeel van Maatwerk centrum voor werk en ontwikkeling van GGZ NHN, in Heiloo. Vraag er naar bij uw behandelaar en/of wijkteam.

Bent u niet in zorg bij GGZ Noord-Holland-Noord  of werkt u bijvoorbeeld bij een andere ggz-instelling, maar bent u wel geïnteresseerd in het boek? Bestellingen lopen via Maatwerk Grafisch, onderdeel van Maatwerk centrum voor werk en ontwikkeling van GGZ NHN, in Heiloo.

Kosten voor het boek: € 25 per stuk, exclusief verzending.
Kosten voor verzending (inclusief verpakking) binnen Nederland zijn:
- 1 boek             € 5,50
- 2-8 boeken      € 11,00
- 9-10 boeken    € 14,20
 
De verzendkosten naar België :
 
- 1 boek            € 11,00
- 2 - 4 boeken   € 25,00
- 5 - 8 boeken   € 35,00

Na het plaatsen van een bestelling bij Maatwerk Grafisch Heiloo ontvangt u de factuur per e-mail met daarin ook de procedure voor betaling.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN