Contrast
Onderstrepen

Toegankelijkheid

Deze toegankelijkheidsverklaring is voor het laatst gewijzigd op 23 maart 2022

Verklaring

GGZ NHN wil dat iedereen deze website naar behoren kan gebruiken. Daarom hebben we ons best gedaan een toegankelijke website te maken, geschikt voor alle doelgroepen. Ook als je bijvoorbeeld kleurenblind bent, slechtziend of slechthorend.

Een paar voorbeelden van onze toegankelijkheid

  • Voor kleurenblinden en slechtzienden zorgen we voor voldoende contrast in kleuren. We gebruiken bijvoorbeeld geen lichtgrijze letters op een witte achtergrond.
  • Voor doven en slechthorenden ondertitelen we onze video’s waar mogelijk.
  • Voor blinden maken wij gebruik van een spraakcomputer die leest de tekst op. We gebruiken geen ingewikkelde vaktaal of moeilijke woorden.

Onderdelen waarop we bewust afwijken van de norm

  • De kleur oranje uit onze huisstijl heeft een iets te lage contrastwaarde. Om niet van onze huisstijl af te wijken gebruiken we de kleur toch. Dat kan betekenen dat bijvoorbeeld een kopje in deze kleur oranje soms iets minder goed leesbaar is.

Problemen met toegankelijkheid melden

We hebben ons best gedaan de website toegankelijk te maken, en dat willen we graag zo houden. Kom je toch iets op onze website tegen dat niet of beperkt toegankelijk is? Laat het ons dan weten. Dat kan via communicatie@ggz-nhn.nl.

Alvast bedankt!

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: