Nieuws

 • 15

  jan

  2021

  MIND en de Nederlandse ggz hebben de website www.ggzappwijzer.nl gelanceerd. Deze site laat zien hoe apps voor een betere psychische gezondheid scoren op betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.
 • 10

  okt

  2020

  In 2018 pleegden 65 mensen in Noord-Holland Noord zelfmoord. 1 op de 5 jongeren denkt weleens aan zelfmoord. Mannen van middelbare leeftijd hebben vaker depressieve gedachten dan andere mannen Mensen die psychische problemen hebben, delen dat niet altijd (graag) met anderen en vinden hulp zoeken moeilijk. Mensen die dichtbij hen staan, kunnen een cruciale rol spelen door een gesprek te beginnen. De gemeente Hoorn, GGD Hollands Noorden en GGZ Noord-Holland-Noord willen binnen de aanpak van zelfm
 • 07

  okt

  2020

  Het Noordhollands Dagblad plaatste woensdag 7 oktober 2020 een interview met, Tawaduda ervaringsdeskundige bij GGZ Noord-Holland-Noord.
 • 30

  jul

  2020

  Veel patiënten vinden het prettig om zorg te ontvangen in hun eigen omgeving. Dat heeft een positieve invloed op de gezondheid. GGZ Noord-Holland-Noord (GGZ NHN) spant zich daar met specialistische zorg in de wijk, patiëntgerichte behandelingen en 24/7 digitale zorg dagelijks voor in. Met een meerjarencontract zorgt Zilveren Kruis ervoor dat haar verzekerden ook de komende jaren toegang krijgen tot deze geestelijke gezondheidszorg in hun eigen omgeving, volgens de laatste inzichten.
 • 24

  jul

  2020

  GGZ NHN divisie directeur Ardan Miedema in het Noordhollands dagblad over geestelijke gezondheidszorg in coronatijd.
 • 02

  jul

  2020

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft donderdagmiddag 2 juli een werkbezoek gebracht aan een locatie van GGZ Noord-Holland-Noord Schagen.
 • 01

  mei

  2020

  Golfsurfen heeft een positief effect op de levenskwaliteit van kinderen met Down, autisme en ADHD. Dat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek van het Surf Project in samenwerking met GGZ Noord-Holland-Noord.
 • 22

  apr

  2020

  Cliënten van GGZ Noord-Holland-Noord en teamleidster Nancy Majoor hadden op dinsdag 21 april de eer om met Koningin Máxima in gesprek te gaan. Tijdens dit videogesprek kreeg Koningin Máxima uitleg over het Digiteam van GGZ NHN dat 24/7 bereikbaar is voor cliënten.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: